Alice Lilja

35 days left

 
35 dagar kvar till julafton, och jag längtar massor ♥ Mysigaste tiden på året ju! Och om ungefär en vecka kan man börja julpynta. Åh vad jag längtar!





Malin Johansson
11 November, kl. 14:57 | Blogg; http://maaliinhs.se/

Det är ju bara lite mer än en månad kvar ju, shit alltså, inget alla går runt och tänker på direkt, det är ingen snö här iaf så ingen julkänsla här inte :P

Malin Johansson
11 November, kl. 15:18 | Blogg; http://maaliinhs.se

*svar:* Haha antagligen, fast det kan ju vara för att den här julen blir helt annorlunda och ska jag vara ärlig så skulle jag vilja hoppa över julen helt det här året.

Krya!

Julia
11 November, kl. 15:48 | Blogg; http://takethetime.blogg.se/

åhhh jul :D jag längtar så mycket!

Malin Johansson
11 November, kl. 15:58 | Blogg; http://maaliinhs.se/

*svar:* Saker har förändrats, jag har bett min pappas fru att dra åt helvete, hon har typ förstört mitt liv, jag har sagt upp kontakten med pappa, har bara kontakt med mina småbröder och min farmor och farfar på den sidan har av familjen och min mamma och låtsaspappa som är min enda hela familj nu är borta utomlands över jul och nyår, en del av mig är borta över julen och en del av mig har jag inte kvar, men jag har min moster och andra kvar över julen som jag ska dela den med, hade jag inte haft dom så hade jag helt skitit i julen i år, det är så känsligt fortfarande.

Malin Johansson
11 November, kl. 16:11 | Blogg; http://maaliinhs.se/

*svar:* Hon har psykiskt misshandlat mig i över 15 år och en dag i april i år så kom jag till jobbet, mamma och jag har jobbat på samma ställe, så bröt jag ihop och grät i mammas armar mitt framför hennes jobbarkompisar, då fick mamma nog och sa åt mig att hämta mina saker hos pappa och det gjorde jag, har bott konstant hos mamma i över ett halvår och nu bor jag själv, jag trivdes bäst hemma hos mamma jämt, som liten också, min låtsaspappa är som en pappa för mig och bryr sig mer om mig än vad pappas fru någonsin gjorde, hennes barn, mina småbröder, va mkt viktigare, jag va inge viktig alls i vissa lägen, typ 8 av 100000000 lägen, Pappa tror mig fortfarande inte fast jag har berättat en massa om vad hans fru har gjort mot mig bakom hans rygg u flera år så jag sa upp kontakten med honom på grund av det, det va även hans krav på mig, att om jag inte ville bo hos honom någe mer så hade jag två val, ha kvar kontakten med honom eller bryta kontakten med honom., han gav mig det valet. Mina småbröder är dom enda jag har kontakt med i det huset över huvudtaget. Och jag hatar verkligen min pappas fru, hata är ett starkt ord men hata är egentligen ett snällt ord för att hon gjort mot mig i över 15 år. Första julen utan den familjen och så åker den enda hela familj jag har kvar utomlands och jag är kvar hemma för att jag inte har råd att följa med, det jävligt jobbigt, även om jag skal spendera julen hos min moster.

Fanny
11 November, kl. 16:34 | Blogg; http://fawila.blogg.se/

Åh jag längtar också massor! :)

Malin Johansson - Hobbyfotograf
11 November, kl. 17:01 | Blogg; http://maaliinhs.se

*svar:* Ja du, jag kommer få leva med det här och nu tror läkarna att jag har sjukdomen IBS som kan komma fram via psykisk stress och den sjukdomen kan även orsaka problem med magen och annat och typ allt som om IBS stämmer in på mig. Och det är det jag har typ vuxit upp med, psykisk stress hemma hos pappa typ varannan vecka i flera år. Jag mår bättre än någonsin nu med ett eget ställe, egna regler och jag får göra som jag vill utan att nån ska gnälla pågick för minsta lilla. Klart jag tänker på det ibland, men det är inte ofta längre, jag har alltid mamma och min låtsaspappa att prata med och mina kompisar också såklart :)

Malin Johansson - Hobbyfotograf
11 November, kl. 17:50 | Blogg; http://maaliinhs.se

*svar:* Ja det är bra, jag har aldrig lärt känna min pappa till 100 % som barn och nu känner jag honom inte alls längre, men han är ändå min pappa fast han gav mig det valet han gjorde och jag valde att bryta kontakten med honom för att han inte tror på mig, jag kan inte ha ett sånt liv längre, att hans fru är på mig bakom pappas rygg och så tror han mig inte och att jag jämt gråter hos mamma och min låtsaspappa, jag va tvungen att göra nåt.

Emmy
11 November, kl. 19:55 | Blogg; http://eeemmylam.blogg.se

Så mysiga julbilder hihi :D

Jessica
11 November, kl. 20:55 | Blogg; http://jagheterjessica.blogg.se

Åh jag längtar också till jul, bästa!!

Liana
11 November, kl. 21:20 | Blogg; http://lianass.blogg.se

Åh gud,såpass nära?! Gud vad kul men samtidigt så mysigt,hehe! :D

Elisabet
11 November, kl. 07:59 | Blogg; http://elisabetolinder.se/

OJJ, Snart

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback