Alice Lilja

Vad kan man göra på hösten?

Hösten är en mysig årstid, men deprimerande för vissa. Det blir kallare, mörkare och tristare ute vilket gör att många känner sig tröttare och lite mer nere på hösten. Så jag tänkte ge er några enkla, mysiga tips som kan göra dom gråa dagarna lite roligare! 
 


♥Fika. Jag tror att nästan alla människor gillar att fika! Åk till ett mysigt fik med en vän, eller fixa något gott hemma och sitt och bara prata bort timmarna med någon du tycker om eller någon du kanske inte träffat på länge! Det är alltid mysigt.
 
♥Filmer i massor. Visst det kan bli lite långtråkigt, men det är ju så himla mysigt att tända lite ljus och krypa ner under täcket till bra filmer eller serier när det är ruggigt väder ute. Ha någon du tycker om bredvid så blir det ännu mysigare.
 
♥Ta hand om dig själv. Att ta hand om hyn och håret är alltid viktigt! Men det är lite extra viktigt nu på hösten då vi går mot mörkare och kallare årstider och man behöver ta hand om hyn lite extra för att inte bli torr och dylikt. Ha hemma spa! Ta dina favoritprodukter, lägg dig i badet, måla naglarna och smörj in dig med din favoritlotion. Man känner sig så mycket piggare och fräshare efteråt! 
 
♥Gå på bio. Det är alltid mysigt att sitta i biosalongen med popcorn och titta på någon bra film. Ta med dig någon du tycker om och bara ha det kul! 
 
♥Shoppa! Jag tror nog att nästan alla älskar att shoppa! Komma hem med nya fina saker är ju bland det bästa som finns. Ta med dig mamma, syster, kompis eller pojk/flickvän på en shoppingrunda! Det är alltid uppskattat och man blir på bättre humör!
 
♥Baka. Jag själv älskar att baka! Jag tycker det är jättekul och man kan verkligen fastna i det man håller på med. Baka din favoritkaka eller utmana dig själv och baka något du aldrig provat förut! Bjud sen över några vänner på fika!
 
♥Läsa. Bara lägga sig ner och slappna av med en bra bok, tidning eller vad det nu kan vara. Du slappnar av och får en skön stund för dig själv. Tänd några ljus och ta något gott att dricka och ha bredvid. 
 
♥Bli inspirerad till nya saker. Det kan vara på internet, i tidningar eller ute på stan! Ser man någon med en såå snygg topp så ser man helt plötsligt 10 olika outfits i huvudet hur man kan matcha den. Eller en fin lampa, och du vet precis vilka mer saker du vill ha för att få det som ditt drömhörn för läsningen. Det finns så mycket inspiration, överallt!
 
♥Visa kärlek. Ett sms, en blomma eller ett litet paket kan göra ens dag så himla mycket bättre. Visa dom personerna du bryr dig om att du verkligen älskar dom, man kan aldrig ge för mycket kärlek! 
 
 

 
 

MartinaOlsson
11 November, kl. 17:06 | Blogg; http://martinaolsson.myshowroom.se

hej! allt bra? :)

Milina Salihodzic
11 November, kl. 17:41 | Blogg; http://milina.blogg.se

Jag kollar aldrig på bio :o

Linnea
11 November, kl. 18:03 | Blogg; http://erne.blogg.se

Svar: Samma sak här! :)
Hoppas att du får en fin helg!
Har du några planer för helgen?
Kram ♥

Milina Salihodzic
11 November, kl. 20:15 | Blogg; http://milina.blogg.se

Jag har socialfobi så gillar inte att vara där det är mycket människor :)

Johanna - A dream as model ♥
11 November, kl. 20:25 | Blogg; http://jonza.blogg.se

Nice med lite tips :D

Sv: Kul att du tycker det, den är ifrån Cubus :)

amaliajansson.blogg.se
11 November, kl. 22:33 | Blogg; http://amaliajansson.blogg.se/

Hihi jag äääääälskar hösten! Alla långa filmkvällar och lite kyligare mornar :')

Esmeralda
11 November, kl. 22:35 | Blogg; http://getfitandhealthy.blogg.se

Vilka bra tips! jag blir alltid deprimerad under hösten för de börjar bli grått och mörkt speciellt i november

Esmeralda
11 November, kl. 23:19 | Blogg; http://getfitandhealthy.blogg.se

sv: jag blir typ alltid sjuk eller något i just november, de e konstigt men så är det, min depressions månad helt enkelt :/

milina.blogg.se
11 November, kl. 00:13 | Blogg; http://milina.blogg.se/

Oj. 17 år och redan sambo? Galet

emma
11 November, kl. 09:53 | Blogg; http://supernova.blo.gg

sv: jadå!

vilken mysig lista!

MartinaOlsson
11 November, kl. 12:10 | Blogg; http://martinaolsson.myshowroom.se

sv; härligt! samma här :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback