Alice Lilja

vecka 38

 
Om bebis från internet: Från och med nu betraktas fostret som fullgånget, det vill säga att det är färdigt att födas. I den här veckan väger fostret drygt 3 kilogram, och är omkring 49 cm långt. De allra flesta ligger med huvudet nedåt.
Förlossningen är påfrestande även för barnet. Men barnet klarar detta väl, och har till exempel lagrat extra näring som det kan använda. Underhudsfettet fungerar som energireserv den första tiden efter födseln.
 
Nu är hon alltså färdigbakad och får gärna kika ut när hon vill. :D Det är tungt och jobbigt för knän och rygg, svårt att sova och jobbigt att andas. Hon ligger med huvudet neråt men är fortfarande ruckbar. Kom nu mini. ♥





VERONICA - fashionblog
02 February, kl. 15:53 | Blogg; http://vveronicas.com/

Såååå så vacker. Himla fin!!!

N
02 February, kl. 16:54 | Blogg; http://nathalies.vione.se/

Spännande!!

Celine
02 February, kl. 17:09 | Blogg; http://celinelf.blogg.se

Så spännande!

Skogsraah
02 February, kl. 17:10 | Blogg; http://skogsraah.se

Så spännande! :)

Thaipinnen
02 February, kl. 17:26 | Blogg;

åhh så spännande det är :D

Jeanette
02 February, kl. 17:56 | Blogg; http://nouw.com/jeanettekKoplik

Spännande att det är så nära :)

Maja
02 February, kl. 17:59 | Blogg; http://nouw.com/majajosefinas

Åååh så spännande!!

ISABELLA
02 February, kl. 20:10 | Blogg; http://isabella.vione.se

Så spännande!! :)

MALIN
02 February, kl. 20:15 | Blogg; http://malinkirstine.se

Vad fin du är! Så spännande! Snart är bebben här! Kram

JoJo
02 February, kl. 21:14 | Blogg; http://nouw.com/rockdoll

så fina magbilder :)

sv; ja visst är den? :)

hoppas att du har en fin kväll fina du :)

Catrin Monica Sandberg
02 February, kl. 23:11 | Blogg; http://Catrinmonica.devote.se

Så kul för dig att det snart är dax :)

johanna
02 February, kl. 06:53 | Blogg; http://nouw.com/jaxel

ååh spännande!

linah
02 February, kl. 11:47 | Blogg; http://nouw.com/linaheve

åhh, blir så bebis sugen nu haha! <3

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback