Alice Lilja

Merry x mas!

 
Tänkte kika in här och önska er alla en riktigt god jul! 
Min jul hittils har varit himla bra, firat med både mamma och pappa med släkt! Har fått fina presenter ♥
Imorgon ska jag fira tillsammans med min kärlek och hans familj, mysigt! 
Hoppas ni får en himla bra julafton ♥


it's gonna be okay.



retero converse.

 
 
 
Eftersom jag har lite bloggtorka slänger jag upp tre oredigerade bilder på min converse som jag tog i skolan för någon vecka sen. 


3:e advent.

 
Redan 3:e advent, tiden går så fort! Bara en vecka kvar till julafton nu. 
Har ni haft det bra annars? Jag har haft en himla bra och mysig helg. Var på julbord igår med Marcus familj, jättegott och mysigt! Sen har vi inte gjort speciellt mycket, åkt bil på kvällarna. Igår körde vi i diket och satt fast i skogen i 2 1/2 timma, vilket inte var lika roligt haha. Har ont i nacken idag, de blev en redig smäll haha. :( 
Annars så mår jag himla bra! Snart jullov, längtar ♥
 
Mitt hjärta håller på med bilen, så jag ska lägga mig och titta på några avsnitt oth! Sen ska vi åka och hälsa på hans pappa ♥ Hoppas ni får en bra dag! Kramis


friday.

 
Så himla skönt med fredag! My sov hemma hos mig inatt, nu sitter vi i skolan och väntar på att vi ska börja. :) Slutar halv 12 idag, då ska jag upp på stan med Sofie och kika runt i affärer. Efter det ska jag åka hem och umgås med min prins ♥ Hoppas ni får en himla bra fredag! Kramis


svar från frågestunden

♥Trivs du på jb? (gymnasiet jag går på)
Svar: Jag trivs jättebra faktiskt!
 
♥Vad vill du jobba med? 
Svar: Jag vill bli psykolog, om inte det vill jag bli fotograf. 
 
♥Tycker du om Sofie Stragnemyr? Visst är hon bäst?
Svar: jaaa du är bäst Sofie
 
♥Vad tycker dina föräldrar om att du redan flyttat hemifrån?
Svar: Jag är ju fortfarande hemma hos mina föräldrar någon gång ibland och hälsar på. Visst vill dom helst att jag ska bo hemma, men dom accepterar mitt beslut, vilket jag är himla glad över! :) 
 
♥Hur kom det sig att du och din pojkvän flyttade ihop?
 
Svar: Vi fick erbjudande att hyra huset vi bor i himla billigt av Marcus bonuspappa. Och såklart är det en dröm som går i uppfyllelse när man får flytta ihop med den man älskar.
 
♥Varför bytte du skola?
Svar: för att jag inte alls trivdes i min klass och linjen jag valde var inte alls rätt för mig.
 
♥Hur ser du på dig själv?
Svar: Sånt är alltid svårt att svara på haha! Men jag ser mig själv som en himla positiv person som alltid gör allt för mina nära för att dom ska må bra. Jag bryr mig om mina nära jättemycket, men glömmer oftast bort mig själv. Jag tänker nästan aldrig på mig själv, hur jag mår. Jag låter alla andra gå före mig.
 
♥Vad är det galnaste du gjort? (som du vill dela med dig av)
Svar: Ooj vad svårt, det jag kommer på just nu är på halloween för två eller tre år sen, då gick jag, Marcus och Tobbe och köpte pizza vid 12 på natten i våra halloweenoutfits, sen klättrade vi upp på ett lägenhetstak och satt där och åt haha!
 
♥Vrf tofflar du för Marcus hela tiden?
Svar: Fattar inte vad du menar med tofflar..? Det är ganska svårt att undvika att vara med honom eftersom vi bor tillsammans haha! Och det är ju det jag vill såklart. Jag umgås med mina vänner nästan varje dag efter skolan innan jag åker hem, så förstår inte riktigt vad du menar med ''tofflar''. Du får utveckla det lite så kan jag svara sen. :) 
 
♥Hur länge har du och din pojkvän varit ihop?
Svar: 1 år & 9 månader + några dagar. :)
 
♥Är ni förlovade?
Svar: Nej.
 
♥Vart bor ni? 
Svar: Viby.
 
Det va dom frågorna som kom in! Har ni några fler frågor så är det bara att fråga på, så svarar jag i ett annat inlägg! Kram.
 


har varit utan internet.

Därav att jag inte uppdaterat eller svarat på frågestunden. Men efter skolan ska jag hem till min pappa en sväng, så jag ska passa på att uppdatera då! :) 
 
Glad lucia på er ♥
 


frågestund!

Eftersom jag har himla bloggtorka, som ni säkert märkt, så tänkte jag köra på en frågestund! 
Jag avslutar den imorgon och svarar på alla frågor då. Så fråga på!! 
 


strömavbrott.

Hade strömavbrott hela kvällen igår, därav att jag inte uppdaterade. 
Nu är jag i skolan, har precis haft prov. Sitter med Nichole och Sofie och snackar och sitter vid datorn. :) 
Efter skolan ska Sofie följa med mig hem och ha myskväll och städa huset lite inför helgen. Imorgon är vi lediga, så vi ska fota imorgon tänkte vi. :) Ha en bra dag!
 
söthet


jävla skittåg!!!

Hej på er. Så himla sur är jag just nu. Tog tåget hem från stan 14.20 och skulle vara framme 14.35. Men självklart så stannar vi mellan Kumla och Hallsberg pga fel, för att det är typ snöstorm ute. Så vi stog stilla i 1 timma och 45 minuter!!!!! Så jävla arg är jag!! Så jag kom precis hem, ihjälfrusen och tjugare än tjurigast. Och ingenting blir ju bättre av att det är 7 meter snö, 49 minusgrader och snöstorm ute heller.
 
Iallafall, så har dagen vart bra! (Från imorse fram tills kl 2 typ) Slutade vid halv 12, då åkte jag och Sofie in till stan och käkade på Jensens, träffade även Ebba och Frida där! Så satt vi och pratade och hade himla trevligt. :) Efter det gick vi runt i lite affärer innan vi gick till station och åkte hem. 
Nu är jag så himla tjurig, så jag ska duscha en låååång vaaaarm dusch och sen göra en stor kopp med varm choklad och bädda ner mig i sängen och dricka choklad, äta pepparkakor och kolla på oth. Då blir dagen liiite bättre iallafall! 
 
Har ni haft en bra dag då? Eller har den vart lika sur som min? 
 
 
 


Friendship.



4 december.

 
 
 
Godmorgon. Just nu sitter jag i grupprum med Sofie och har engelska. (eller lyssnar på musik, sjunger och göra massa annat hoho). Men vi har precis spelat in en video när jag pratar engelska hoho. :)
Slutar halv 12, då ska vi åka in till stan och handla julklappar!! Himla mysigt. Hoppas ni får en bra dag! 


clothes.

 
On my wishlist. 


behöver tips!!



monday.

 
 
Slutar snart. Då kommer min älskling och hämtar mig, så ska vi åka iväg och göra lite saker innan vi åker hem. Hoppar ni har en bra måndag ♥


Shoppat julklappar hela dagen.

 
 
Julshoppat hela dagen, både julklappar och saker till mig själv. En himla fin klännins & en vinterjacka köpte jag till mig själv. Sen massa presenter. :) 
Nu är det myskväll som gäller ♥


Första advent.

Godmorgon på er! Hade en himla trevlig dag igår, först va vi på julbord vilket va himla gott och mysigt, sen åkte vi och hämtade upp några vänner för att åka bil hela kvällen/natten. :)
Nu är vi vakna och färdigfixade och ska alldeles strax åka in till marieberg för att julshoppa! Himla mysigt. Hoppas ni får en bra dag!



Nu åker vi!



1 December.

 
Då välkomnar vi december, vintern, snön och kylan! Jag tycker det är himla mysigt faktiskt. :) 
 
Godmorgon! Idag gick vi upp vid 9 för att åka och fixa lite saker men nu är vi hemma igen. Klockan är 10 och jag ska titta några avsnitt oth innan jag ska duscha och göra mig iordning. För klockan 2 ska vi på julbord! Så himla gott, och mysigt. :) Nu är det bara 23 dagar kvar till julafton!!