Alice Lilja

Bilder från igår!

 
 
 
 
Såå god mat åt vi igårkväll! Hade en kanonkul kväll tillsammans med mina fina tjejor! ♥
 
 
Idag har jag varit en sväng hos min mormor och morfar och ätit lite god mat, och nu sitter jag och Ida och tittar på tv. Vi ska förhoppningsvis ha lite grillmys ikväll igen med vännor, sista lediga dagen ju!


Dagens shopping!

 
Söta vita ballerinaskor. 
 
 
Vanliga vita basicskor. 
 
 
Solglasögon! Behövde veeerkligen nya! :)
 
 
Jäättesöt topp! Perfekt vårfärg, älskar den!
 
 
Fin tröja med rosor. :)
 
 
Vit kofta som passar till allt!
 
 
Två par jeans som var huuuur sköna och stretchiga som helst!!! 
 
Puss och Kram ♥


Glad påsk på er!

Hejsaaan! Och glad påsk hihi. :) 
Min dag började med att min snutt åkte iväg till Elmia imorse så jag gick upp och pussade lite på honom innan han skulle iväg ♥ Sen somnade jag om ca 2 timmar och vaknade vid halv 10, då gick jag upp och duschade och fixade mig så åkte jag och Ida iväg till Marieberg där vi har varit och shoppat heela dagen! Lägger upp alldeles strax vad jag handlade. :)
När vi åkte hem därifrån hämtade vi upp My hemma hos henne, så ikväll ska vi ha grillkväll och dricka lite gott!  Hoppas ni får en bra påskkväll ♥


Syster på besök.

 
 
 
 
 
 
 
Har haft min syster här hemma hela dagen, minst sagt en fartfylld dag haha! Vi har varit och hälsat på hästar, suttit ute i solen och pysslar och solat, lagat mat, fikat och tagit kort som ni ser haha. :) Det slutar alltid med lika seriösa bilder! Mamma kommer alldeles strax och hämtar henne och så kommer min man snart hem, då ska vi väl hitta på nått kul ikväll! ♥
Åh det har ju förresten varit underbart väder idag igen! Man blir så glad av det. :) 


Titta titta!

 
Vid lunch idag när jag skulle ut och gå en sväng skulle jag titta på termometern för att se hur många grader det var ute för att veta hur mycket kläder jag skulle ha på mig..och vad såg jag?!?! 14,3 plusgrader!!!! I solen dock, men endå sjuuukt varmt och skönt! Åh vill bara ha vååår nu tack.
 


Umgås med min syster.

Så söt är hon haha! 
Min mamma bjuder på mat idag så sitter och väntar på det just nu. Imorgon ska jag på utflykt med min syster på dagen. Ska ta med henne ut på landet och titta på hästar och ha picknick. :) Myspys, så vi hoppas att vädret är på våran sida imorgon också! 
Annars har det varit en lugn dag idag, varit hemma och tagit hand om huset och pussats med min fina man hihi  ♥ Som alla andra braiga dagar.


Lunch efter träning.

 
 
Det blev ett tidigare träningspass än väntat men det var skönt! Så nu sitter jag hemma i soffan och har precis ätit upp min mat. Lagade ihop en wok med grönsaker och ris och toppade med räkor och dressing, riktigt gott blev det! :) 
 
Jag slängde precis i en tvätt, så ska jag plocka undan lite här hemma och diska, så det ser ut som ett hem igen haha! 


It's not something you do, it's a lifestyle.

 
 
Keep on fighting, and you get there. Nu ska det köttas på gymmet!


Vaknade till solstrålar idag igen!

(Gammal bild, det är ju inte snö nu hihi. Men solen skiner!)
 
Ååh det är sol och skönt väder ute idag igen! Så skönt att vakna till. :) Min älskling är iväg och jobbar som vanligt, jag gick upp vid halv nio och har precis fixat frukost och sitter i soffan framför tven.
Om ett tag ska jag fixa iordning mig och åka iväg till gymmet och träna, efter det ska jag träffa min mamma och syster en stund och umgås.. sen åker jag hem igen ♥
Hoppas ni får en bra dag! 


Q/A - tatuering

 
Svar: Anledningen till att jag inte lagt upp en bild på tatueringen är för att jag vill att den ska läka och bli ''fin'' först. För just nu är det ju sårskorpor och så på den, inte så fint att se massa sånt kladd haha. Men när den är läkt och så så kommer jag absolut att lägga ut en bild på den! :) 
Och svar på din fråga haha, jag har tatuerat in en fjäder och skrivit texten ''Never lose hope''. Svårt att förklara hur det ser ut men du får helt enkelt vänta och se tills jag lägger upp bild. :) 


Spring colours.

 
 
Godkväll på er, jag ligger i soffan just nu och tittar på Famljen annorlunda. :) Jag är ensam hemma då min pojkvän är och hjälper Pontus med bilen idag igen. Lite skönt att få lite ensamtid ibland, trots att jag saknar honom här breve mig hihi ♥ 
 
Jag fixade ihop lite mat förut av det vi hade hemma vilket inte var allt för mycket saker haha! Men jag kokade ihop en baconsås med champinjoner och makaroner till. Det blev faktiskt riktigt gott. :) 
Nu ska jag fortsätta titta och vänta på att min man ska komma hem hihi, hoppas ni haft en fin dag! 


Snygg tröja!

  
 
Åh titta vilken snygg tröja! Jagvillhadenhimlamycket


Två bilder från i Lördags.

  
 
Så söta är vi haha! 
 
Har varit ute nu i nästan två timmar, så himla skönt väder är det!! Just nu sitter jag inne och tittar lite på tv, men ska alladeles strax gå ut igen. :) Sen ska jag fixa iordning lunch till mig och mitt hjärta ♥


Det börjar bli vår!

bild från igår när jag och My satt ute i solen!
 
Gårdagen var himla mysig på eftermiddagen/kvällen. När Marcus kom hem ifrån jobbet så hoppade han in i duschen, sen åkte vi iväg till Hallsberg och hämtade upp My och Pontus sen åkte vi in till Örebro! Jag och My satt ute i solen och pratade och solade oss medans Marcus och Pontus va inne på BRL haha. Efter det åkte vi och åt på donken, släppte av My i stan och sen åkte vi tillbaka till Hallsberg. Jag var hemma hos min mamma i några timmar medans Marcus och Pontus höll på med bilen, när dom va klara så åkte vi hem och gosade och sov ♥ Himla mysig dag! 
 
Idag är det också jättefint väder och varmt ute trots att klockan inte ens är 10, så jag ska tvätta min tatuering och ta på mig kläder, sen gå ut till min pojke som jobbar hemma idag och göra han lite sällskap. Sen ska jag ta en promenad i det fina vädret tänkte jag! 
Hoppas ni får en fin dag ♥


Q/A

 
Svar: Tack så jättemycket för komplimangen!! :)♥ Jag köpte dom på Coop Forum i Örebro för 10kr/st. Jättebilligt, och både naggellacken och läppglansen därifrån funkar kanonbra och är jättefina! (har ju fler grejer därifrån jag köpt tidigare) Så nu vet du! :) 


Lunch.

 
 
Potatisklyftor, morötter, champinjoner och squach i ugnen med korv och bea sås till. Så himla gott! Och så ett glas med mixad kiwi, det är endast kiwi i, jättegott och en riktig energikick. :) 


I've made a tattoo!

Bild från igår när jag tatuerade mig.
 
Jag veeet att jag inte bloggade igår men hade verkligen inte tid och mådde inte så bra heller för den delen haha. Gårdagen började jag med att tatuera mig kl 11, vilken inte var det absolut skönaste och roligaste jag gjort i mitt liv. Fy fan i helevetes jävlar vad ont det gjorde. :) Fick sällskap av My vilket var trevligt trots att jag låg med headset hela tiden haha! Efter det kom min älskling och hämtade oss så åkte vi till donken och åt maaat mums, sen hem och gjorde oss iordning lite innan vi åkte till Hallsberg för att lämna My och åka till Marcus gammelmormor som fyllde år. :) Efter kalaset åkte vi och handlade, hem och lagade mat (eller ja, sötis Ida lagade maten hihi), åt maten och kollade på tv till läggdags. Myspys. :) 
 
Min lördagskväll var också hiiiimla bra tack till mina finaste vänner o pojkvän också ♥ Jag har haft en kanonhelg med andra ord! Ser fram emot lov veckan nu och hoppas den blir lika kul. 
Nu ska jag äta frukost, röka min morgoncigg sen hoppa in i duschen och tvätta min tattoo som har hållt mig vaken typ hela natten haha! Puss på er 


Badass outfit!



Lördag.

Godmorgon på er! Idag var vi uppe med tuppen, Marcus och Budda har precis åkt iväg för att sälja en bas..fast dom kommer tillbaka om ca 1 timma. Och när dom kommer tillbaka så ska jag hjälpa till att städa Marcus bil, så den är fin tills ikväll! När det är klart så ska vi sätta igång och göra oss iordning för kl 4 ska vi iväg och äta mat hos Marcus mormor och morfar, för hans morfar fyller år idag! Grattis ♥
Efter det ska vi åka och hämta Budda, sen åker vi och hämtar mina pinglor Julia och Nichole! Så drar vi ut på äventyr ikväll! ♥ 
Känner på mig att den här dagen kommer bli himla bra! Hoppas ni också får en kanonlördag! 
 
 
love uuu ♥
 
 


Myskväll ikväll ♥

Ikväll ska jag och min favvo Ida ha myskväll :) ♥ Vi ska om en stund åka ner till Ica och köpa hem massa gott till kvällen, omnomnom.
 
Hela helgen är fullbokad nu också, imorgon blir det kalas på dagen och sen party med mina tjejer på kvällen!
Och på söndag ska jag göra en hemlig grej på förmiddagen hihi och sen kalas på eftermiddagen! Bra helg kommer det bli ♥


Jag är med och tävlar!

 
 
Jag är med och tävlar HÄR om att vinna 2 underbara saker från Victorias Secret! 


Breakfast.

 
Godmorgon på er! Vaknade för ca en timma sen och just nu sitter jag i soffan och äter god frukost. :) Är hemma från skolan idag pga mina öron och lite andra saker...lika bra de. :) Mitt hjärta åkte iväg till jobbet vid kvart över 5 imorse, tycker så synd om han som måste gå upp så tidigt haha. :(
 
Idag är det fredag och nu är det även påskloooovvvv WOHO! Vet inte vad vi ska hitta på ikväll, men det blir förmodligen lugnt eftersom att vi ska på kalas imorgon och sen party imorgon på kvällen! 
Nu ska jag gå ut och ta min morgoncigg, puss ♥


Torsdag.

 
Hej på er. :) Jag är en väldigt trött tjej just nu som har himla ont i öronen, inte kul. :( 
Sitter i soffan och tittar på Family Guy, min pojk åkte nyss iväg för att göra ett ärende i Örebro stad. Så jag är helt ensam nu. :( Tror jag ska lägga mig och vila i någon timma, för jag mår inte hundra procent..böö. Kram på er


Shoppingen från i söndags.

 
 
Ett par shorts till sommaren, höga i midjan med guldig dragkedja i bak. :)
 
 
Ett par örhängen, likadana som jag redan har men har tappat bort ena så köpte ett par nya! :)
 
 
Vitt nagellack och rosaglittrigt läppglans. :)
 
 
Burstabletter som ska ge en energikick. Kan drickas när man är hemma och känner sig trött eller lägga i vattenflaskan när man tränar!
 
 
Värmeskydd av märket Franck Provost, himla bra grej! 
 
Köpte en vanlig vit stickad tröja också, men den orkade jag inte ta kort på hoho.


After workout.

Perfekt mellis efter dagens träning! Idag blev det ett konditionspass och jag är riktigt nöjd att jag klarade av att springa på bandet så pass länge som jag gjorde då jag är rökare och har världens sämsta kondition, då blev jag lite stolt hihi. 
Jag kom hem för ca 15 minuter sen och har sen dess bara fixat mellis och satt mig i soffan. :)
Skoldagen gick fort idag och var faktiskt rolig, vi hade bara matte och jobbade på som bara den! Så det känns väldigt skönt, fick också tillbaka matteprovet från förra veckan och på det fick jag VG, lite missnöjd men det duger. :) 
Nu ska jag titta lite tv och äta upp min mellis, sen slänga i en tvätt innan jag hoppas in i duschen och vänta på att min man ska komma hem ♥


Q/A

 
Svar: Tack vad glad jag blir! Jag har svarat på den här frågan hundra gånger tidigare, vi har inte fixat till garderoben ännu så mina kläder och smycken ligger huller om buller i tvättstugan på bänken. Men eftersom jag är så himla snäll så kan ni få se hur det ser ut just nu, men jag varnade er att det inte ser bra ut haha. :) Man ser knappt vad som gömmer sig under de ena och de andra, men men here you go. :)
 
 
 
 
Bilder på mina klackskor hittar du HÄR


Waterprinted sister.

 
 
Busig och tjurig. 


Hello you.

Hej på er! :) Har precis satt med ner i soffan efter att ha hållt igång några timmar. Var hos tandläkaren i eftermiddags och sen åkte direkt hem, så va hemma tidigt idag! Skönt. :) Sen dess har jag diskat och tvättat, nu sitter jag ner och äter lite mellis och pustar ut. Dricker en energikick också, för alldeles strax ska jag hoppa i träningskläderna och träna! :) Skönt. Hoppas ni haft en fin dag hittils ♥
 
 
solsol


Godmorgon måndag.

Från mig och Frida!


Min helg.

Hej på er! Jag är så dålig på att uppdatera på helgerna men jag har så mycket annat för mig haha!
I fredags åkte vi bil och drack, hade himla kul! :) Igår skulle vi på fest, men festen sög så vi åkte en sväng till Örebro och sen Kumla. Var väldigt trött igår men vi hade kul endå! Idag gick vi upp vid 11, fixade oss och sen skjutsade Marcus mig och Ida till Marieberg där jag och Ida har shoppat hela dagen! Fick med mig endel saker hem som jag kan visa imorgon. Haft en himla kul och trevlig helg iallafall ♥ Nu är jag hemma hos min mamma och ska vara baenvakt idag snäll som jag är. 
Imorgon är det dax för en ny skolvecka, har inte så mycket ångest faktiskt då det är sista veckan innan lov!!!! Så himla skönt. 
Nu ska jag äta soppa, hoppas ni haft en lika bra helg som jag!
 
 
Det är underbart att få vara din. Jag älskar dig så himla mycket min prins ♥


Friday night.

Hej på er! :) Har duschat och gjort mig iordning och sitter nu framför tven och väntar på att min man ska komma hem. Ikväll blir det förmodligen fest, känner igentligen inte för det, är rätt seg...men jag piggnar väl til förhoppningsvis haha! Annars så har jag faktiskt inget intressant att berätta, så ni få ha en kanonfredag allihop! ♥
 


TWO.

 
Två bilder från i höstas. 


Barvakt.

 
 
 
 
 
Va ledig idag från skolan..så jag är snäll mot mamma och är barnvakt åt världens finaste syster i några timmar ♥ Vi har ätit omelett, spelat spel och tittar nu på tv. :) 
Klockan två ska jag ta bussen hem för att pussa på min man! Hoppas ni får en fin fredag allihop!


Godnatt! / tröttaste tjejen



7 sanningar om mig

-Jag älskar att stå länge i duschen.
-Jag hatar min tandställning mest av allt på hela jorden.
-Jag är en väldigt sällskapssjuk människa, jag tycker verkligen inte om att vara ensam. När Marcus inte är hemma lägger jag mig nästan jämt och sover tills han kommer hem för att jag inte vill vara vaken ensam haha.
-Jag går medieprogramet på gymnasiet, men har verkligen tappat intresset för att fota.
-Jag älskar att blogga, vet inte vad jag skulle göra om jag inte hade min blogg haha.
-Jag shoppade jämt förut, men nu har jag sagt åt mig själv att jag inte ska handla något bara för att, utan bara handla om jag verkligen vill ha något. Jag har hållt det väldigt bra faktiskt. (köpte ett par trosor idag men det gills inte för dom var på rea för 19kr hehe)
-Jag älskar smink och att sminka mig! Men jag är så sjukt morgontrött så jag hinner aldrig sminka mig så fint som jag vill på mornarna...
-Jag trivs verkligen inte i mörkt hår...vill ha ljust.
 
Bild från när jag va ljushårig.
 
 


Tröttis.

Sitter hemma hos min mamma just nu och håller på med en skoluppgift. 
Skoldagen idag gick rätt sent, men efter skolan åkte jag och My upp på stan, mötte Josefine och gick och tog en chailatte, satt och pratade massor och hade det trevligt! :) Sen tog vi tåget hem tillsammans och så fick jag skjuts till min mamma av Josefines snälla pappa!
Åt sallad till kvällsmat för en stund sen och nu sitter jag som sagt med en uppgift jag ska göra klart. När jag är klar med den ska jag hoppa in i duschen! Stannar nog hos min mamma inatt, kul att se dom lite ♥ Imorgon är det helg igen, sååå himla skönt! 
 
 
har inga nya bilder så fick bli en gammal från i somras. :)


Skolan är snäll idag!



Pojkväns tröja.

Finns de något gosigare än att mysa ner sig i sin pojkväns tröja som luktar sååå gott?? Ja det gör det, mysa med självaste pojkvännen. Så det ska jag göra resten av kvällen ♥ 


Mellis.

 
 
Idag blev det varma koppen till mellis! Himla gott. :)


Benen säger ifrån..

Hej på er! Nu är jag äntligen hemma. :) Slutade ju som sagt 9.15 idag, hade lektion i 20 minuter..kändes värt haha. Vi hade bara prov sen fick man åka hem. Så jag åkte till Hallsberg och åt tillsammans med Ida och Emelie, efter det så mötte jag upp My så gick vi till gymmet och körde ett pass! 
Jag kunde verkligen inte köra ben eller rumpa idag..jag har överansträngt mina ben så det var bara obehagligt. Jag kan knappt gå nu för att jag har så ont. :( Så även imorgon kommer benen få vila, så får jag köra ben igen på fredag.
Nu ska jag hoppa in i duschen och invänta min sötnos ♥


Skönt att få sluta klockan 09.15!

Sitter på tåget påväg till Hallsberg, ska träna och luncha med Ida innan jag åker hem! :) hörs sen, puss!



Natti.

 
Nu är det läggdags! Imorgon väntar nya utmaningar och framgångar ♥ Sov sött!


Ansiktsmask.

 
Sitter här och fular mig med ansiktsmask. :) Har precis ätit omelett till kvällsmat, nomnom.
Ska försöka ta mig samman och sätta mig och skriva klart mitt CV vilket tar hundra år för jag bara suddar och håller på...tycker aldrig att det blir bra. Menmen, ikväll blir det tvmys för hela slanten. Imorgon väntar matteprov och ett hårdpass på gymmet innan hemgång!


New makeup.

 
Två nya ögonskuggor, en guldig med glitter och en lila/brun med glitter!
 
 
En rosa glittrig rouge.
 
 
En vit glittrig ögonskugga/high lighter.
 
 
2st olika concealer, 1 ganska ljus och 1 lite mörkare. 
 
Alltihopa är ifrån Mary Kay och jag är jättenöjd med allt! :) 
 
 


Training.

Precis tränat klart för idag! Idag blev det bara styrka. :) Skönt det med ibland! 
Nu tänkte jag hoppa in i duschen, sen fixa en skål med havregrynsgröt sen börja om på avsnitt ett på älskade oth ♥


Good morning!

Godmorgon på er! Sitter i skolan just nu och vi har ingen lärare, så vi får göra vad vi vill i 2 1/2 timma vilket suger då man lika gärna kunde vart hemma och sovit..men men. :) 
Slutar halv tre idag, då ska jag och My åka och träna direkt, skönt! :) Sen ska jag åka hem direkt efter det och pussa på min pojkvän ♥♥


Svartvit.

modell: jag. foto: Sofie. redigering: jag. 
 

Blev att jag stannade kvar hos mamma ikväll, klockan bara sprang iväg..saknar dock min älskling himla mycket :( ♥ det är så ensamt att somna själv när man i vanliga fall somnar bredvid sin fina sambo/pojkvän/kärlek/älskling varje kväll♥ Längtar tills imorgon!
Nu ska jag krypa ner och sova så det snabbare blir morgondag, godnatt på er!


Dagens outfit.

 
  
 
Nya tröjan hade jag på mig idag! Köpte den igår när vi var på Marieberg. :) Till den hade jag ett par vanliga svarta jeans och klockan ni ser på bilden! 


Hard work work!

 
Tränat, ätit och duschat. Så skönt träningspass var det idag! Tog i som grisen på crosstrainern så svetten bara rann! :) Det var himla skönt. Sen blev det styrka på nästan hela kroppen idag, mage, armar ben + rumpa. :)
Sitter hemma hos min mamma för tillfället, jag ska prova ut lite nytt smink hon ska beställa hem till mig!
Så åker jag hem senare ikväll till min man ♥


Fit for fight!

 
Nu blir det gymmet!


I skolan.

 
 
Sitter i skolan och skriver novell just nu. Eller ja, skriver och skriver hoho..lyssnar på musik och bloggar haha. :)
Idag är de lång skoldag, slutar inte förens 10 i 3. :( Efter skolan ska jag träna på direkten när jag kommer till Hallsberg, sen ska jag hem till min mamma och få lite nytt smink innan jag åker hem! :) 
Vi hörs senare ♥


Godmorgon från tröttaste tjejen!



Mys innan läggdags ♥

 
 
Nu ska jag mysa med min fina älskling framför tven en stund innan vi ska gå upp och lägga oss  Imorgon börjar en ny vecka med skola, träning och nyttigheter. Godnatt på er!


Dag 8.

8. Bild på din garderob
9. I din väska finns...?
10. Hur ser din framtid ut?
11. En bild på någon du saknar
12. En bild på ditt rum som det ser ut just nu
13. Ett kort någon annan tagit på dig
14. Din högsta dröm
15. En person/kändis du önskar att du träffat
16. Detta gör jag på helgerna
17. Hit vill jag åka innan jag dör
18. Här handlar jag helst
19. En vän som bor långt ifrån
20. Bild på det du köpte senast
21. Favorit ställe
22. En tv-serie du älskar
23. Ditt favorit nagellack
24. Ett kort på din data
25. Detta är jag beroende av
26. Något du vill ha just nu
27. Ditt framtida bröllop
28. Bild på sminket du brukar använda
29. Detta åt jag till frukost
30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar
 
 
Just nu har inte vi någon garderob haha, våra kläder ligger i tvättstugan så det är inte direkt någonting att visa upp. Det ska fixas en walkin closet när vi får tiden till det! 
Sålänge får ni en bild på lite fin inspiration till en walkin closet! 
Vet förresten att de va ett tag sen jag gjorde den här listan, men ska försöka komma ihåg att göra den varje dag nu!


Pizzabullar!

 
 
Nu är jag och Ida äntligen klara! 86st pizzabullar fick vi det till! Jättelätt att göra, och det blev sjuuukt gott. Så ni vet vi vad vi ska äta några veckor framöver haha! :) 
 
Recept på pizzabullar, 20-25st : 
 
Degen:
 
10dl mjöl
3tsk bakpulver
1tsk salt
4dl mjölk
125g smör
 
Fyllning: 
 
2dl skinka 
1,5dl ketchup
2dl riven ost


Shoppingdag!

 
Nu är vi precis hemkomna från en shoppingdag på Marieberg! :) Jag, Ida, Marcus och Budda åkte in vid 11 imorse. :) Jag fick med mig några grejor hem som jag kan visa senare eller imorgon. :)
På hemvägen svängde vi förbi Ica och handlade, så om en stund ska jag och Ida sätta igång och baka pizzabullar! Hoppas det blir gott! 


Drink time!

  
 
Hörs imorn pussss


Sunlight.

 
 
 foto och red: jag. 


Facelook.

Ser lite busig ut haha
 
Mitt hjärta kommer hem vilken minut som helst, då ska vi fixa något att äta ♥ Jag är jättehungrig! 
Har vart ute på två promenader med Frasse idag, det är ju så skönt väder! Han ligger och solar sig här i vardagsrummet på golvet just nu haha, inte bara vi människor som gillar våren! :) 


Flowers.

 
 
 
 
Finaste blommorna jag fick av min kärlek igår ♥
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig! :) 


Promenad.

Nu ska jag och Frasse gå ut på en promenad i de fina vädret ♥


Godmorgon från mig och Frasse!

 
 
 
Båda två är lika morgontrötta! :) Resten av våran lilla familj skulle iväg nu på morgonen, så jag och Frasse är ensamma. :) Vi ska alldeles strax äta frukost och sen gå ut på en promenad! Det är så himla fint  väder ute idag! Så skönt. :) När dom kommer hem sen ska jag och Marcus åka och handla, sen får vi se vad som händer resten av lördagen! Kram på er♥


2 underbara år ♥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det har gått två hela år sen du och jag blev ett, och jag kan knappt beskriva med ord hur lycklig jag är tillsammans med dig, hur glad jag är att jag har dig vid min sida varje dag. 
Jag vill vara med dig i hela mitt liv, dela allt med dig. Du är mitt livs kärlek, allt jag nånsin önskat. Min underbara pojkvän. 
Jag älskar dig med allt jag har, av hela mitt hjärta ♥


Hemkommer från träning.

Jag och Ida drog iväg till gymmet vid 12, och nu är jag hemma igen! Det var vääldigt skönt att komma iväg och köra ett pass. :) Blev armar och mage idag, + 15min crosstrainer. :) 
Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa iordning mig tills min kärlek kommer hem, så blir det myskväll ikväll ♥


Maten är bäst när Ida lagar!



Godmorgon fredag!

 
Det är alltid lika underbart att vakna upp på fredagar! Speciellt när man är ledig och solen skiner ute ♥
Jag sitter just nu i soffan och ska alldeles strax fixa iordning lite frukost och titta lite på tv innan jag ska börja plocka undan lite här hemma. Sen ska jag duscha och fixa lite. Ikväll blir det myskväll hemma med min kärlek, eftersom att vi har två underbara år tillsammans idag! Jag är så lycklig ♥


Förklara tack

 
Svar: Härmas med vad?? :)


Inte en bra dag.

 
Så känner jag just nu..=) Denna dag kan ta sig, arg har jag varit. Men nu är jag iallafall äntligen hemma! Ska krypa ner i soffan framför tven och vänta på min kärlek ♥


Thursday.

 
Sista skoldagen för den här veckan, för imorgon är vi lediga! Sååå skönt =) 
Efter skolan ska jag upp på stan och handla present till min älskling, eftersom vi har 2 år tillsammans imorgon♥
Det är fint väder ute idag, men inte så himla varmt vilket är tråkigt..menmen. Hoppas ni har en bra dag! 


Wanties from Bikbok.

 
Mmmm lovely ♥


Tips - vårjacka.

 
Det är dax att börja tänka på att köpa en vårjacka nu eftersom det börjar på att bli vår ute..=) 
Jag vet av egen erfarenhet att väldigt många tycker det är bökigt att hitta en snygg vårjacka..därför tänkte jag tipsa er om den här jackan! 
Den är jättesnygg, finns i tre olika färger och kostar bara 399kr (!!!) på Ginatricot. Så har ni svängarna förbi där och funderar på en ny vårjacka tycker jag absolut att ni ska kolla in denna! 


Dagens.

 
 
 
 
Körde på en enkel men söt outfit idag. =) 
jag ska försöka bli bättre på att ta outfitbilder varje dag, och bättre sådanna!
 


Laxsnittar.

 
 
Jag kom hem för ca en timma sen, sedan dess har jag lagat min mellis som ni ser ovan! Laxsnittar, så himlans gott. Var såå sugen på det idag hihi. =) Min man har åkt iväg till Örebro för att köpa present till mig hihi, så jag har bosatt mig i soffan och ska äta dessa godsaker och titta tv ♥ Efter det blir det träning + duschen!
 
-
 
Recept på laxsnittar:
 
1st röd lök
1 paket original philadelphia ost
3dl creme fraiche
tunnbrödsrullar
200g gravad lax
 
Hacka löken, blanda sedan ihop löken, philadelphian och creme fraichen i en skål. När allt är blandat så bred ut det över tunnbrödsrullen i ett lagom tjockt lager, lägg sedan på laxen. Rulla ihop dom, skär och ääättt!!


New scarf.

 
 
Min nya scarf jag fick hem härom veckan! =) Den kommer passa perfekt till massa snygga outfits i vår/sommar! 
 
 
 


Smoothie.

 
 
 
 
 
Bästa mellanmålet man kan äta! =) 
Idag bestog min smoothie av: ca 2dl jordgubbsyoghurt, 2dl apelsinjouice, annanas, mango, hallon och vindruvor. Så himla god blev den!!


Mina älsklingar.

 
 
 
Dehär är mina älsklingar! Jag älskar verkligen klackskor hihi ♥ Dessa ni ser på bilden är mina favoriter bland mina klackar, dom andra ligger nerpackade i en låda. :) 
Jag längtar massor till våren och sommaren så jag kan använda dom ♥


Hemmafru idag.

Hej på er! Idag är jag hemma och har tagit hand om huset, det behövdes verkligen kan jag lova. 
Jag har dammsugit överallt, diskat, torkat, dammat, tvättat och nu håller jag på att laga mat till mig själv. =) Mitt hjärta är ju och jobbar, så han får en fin överraskning när han kommer hem ♥ Ett helt nystädat hus! 
 
När man väl börjar blir man himla kreativ och gör klart allting på 10 min känns det som haha! Men det är ju bra det. =) Nu ska jag äta sen ta en lång och välbehövlig dusch! Puss på er ♥
 
jag längtar massor efter alla fina vårblommor


Måndag.

 
Inte såå himla trött jag trodde att jag skulle vara, så de e skönt. =)
Sitter i skolan och ska alldeles strax välja kurser till 2an. Efter de så slutar vi, sköönt. Sol är de idag också, jätte skönt. Då blir man på lite bättre humör. =) Vi hörs senare! hoppas ni får en bra dag!


/ död tjej

Sorry att jag inte skrivit på hela helgen, har haft fullt upp med massa festliga festligheter! Och jag har verkligen inte orken till att blogga idag heller, ville bara kika in och säga att ja lever. Jag har iallafall haft en himla bra helg, även fast jag mår som en påse skit idag =) =) Ikväll är det myskväll med mannen och sova tidigt som står på schemat, börjar 12 imorgon iallafall vilket är positivt och behövligt. Vi hörs imorgon pusspuss ♥
 
 
 
partypooopers 


Äntligen fredag!

Modell: jag. Foto & redigering: Sofie.
 
Idag är det fredag! Såå himla skönt. =) Idag skulle vi ha åkt på frilufsdag med skolan, men de blev som det blev. Så jag och My drog iväg till gymmet imorse och körde Crosstrainer, armar, mage + rumpa! De va riktigt skönt. Sen tog jag bussen hem kl 11, och sen dess har jag ätit, duschat och städat lite. =) Nu väntar jag på att mitt hjärta ska komma hem så jag får pussa på honom ♥ 
Vad som händer ikväll får vi se!