Alice Lilja

Så himla snygg

 
Den här jackan är perfektioooon!!!! För kallt för att köpa en skinnjacka nu, men ska absolut köpa denna till våren! Så jäkla snygg.
 


Sunday.

 
  
 
Tog några drinkar igår tillsammans med Hanna, Elin och Nina var också med en stund! Hade väldigt trevligt och Hanna fick några skrattattacker hahaha♥ Vi åkte hem vid 12 ungefär, då fick jag spaghetti och köttfärsås av min snälla pojkvän♥ Sen tittade vi lite på tv och gosade innan vi gick upp och la oss.
Idag är det söndag, och jag vaknade helt hes och genomförkyld...inte alls kul. :( Så det blir att ta det lungt idag för att bli pigg tills imorgon då det är dax för skola igen och även lite andra äventyr hihi. Så idag blir det bara en hemmamysdag med mitt hjärta. Nu ska jag kolla på lite kläder hihi puuss
 


Ny partytop.

 
 
 
 
Fick hem den här i veckan, en ny topp jag beställde! Tyckte den var himla fin och passar lite bättre till fest än vardags. :) 
Inatt somnade jag och hjärtat i soffan, så båda vaknade och hade ont i nacken imorse haha. Vi låg och kollade på Forbidden Ground, som förövrigt var väldigt bra. :) Idag har vi tagit det lugnt bara, slappat och ätit mat hihi. Tvättat lite har jag gjort också. Nu har Tobbe kommit för dom ska spela en stund, så jag ska sätta på en film tänkte jag. Kram på er


Myskväll med Hannisen ikväll

 
Inte min bild, men orkade inte ta en hihi.
Vi har laddat upp med godis och chips och ska bara ha mysiskväll ikväll, Marcus och Tobbe lanar och Simon är här också. :) ha en bra freeedag pussis


Family day.

gammal bild på mig och sis♥
 
Idag har jag tillbrinat dagen hemma hos mamma med henne, lillebror & lillsis♥ Vi ses ju inte så ofta, så det är mysigt när vi väl gör det! Vi har tittat på filmer, ätit god mat och yollibox till efterrätt! Nu ska jag och mamma sätta oss och beställa vinterjackor innan jag ska övningsköra hem. :) Imorgon blir det ingen skola då jag ska på riskettan från 8 till 12. Sen ska jag förmodligen hitta på nånting med Hannisen på kvällen! Kramisaaar


All white and beige.

 
 
 
Dagens outfit. Väldigt ljus! Har hittat min laddare till kameran som ni kanske märkt, men fyfan vad svårt det är att ta bra outfitbilder på sig själv, haha! Ska försöka be nån annan nästa gång.
 
Idag har jag gått i skolan till halv 12, förminskat min klocka, hälsat på hos pappa och nu sitter jag hemma och väntar på att Marcus ska komma hem. Men kommer förmodligen inte bli nån myskväll ikväll eftersom han köpte nu dator igår, haha :-). Menmen! Ska beställa lite grejor också snart, alltid kul med paket! Och påtal om paket så har jag ett som ligger och väntar på mig på posten som jag ska hämta ut imorgon, spännande! 
Kramis på er 


New Michael Kors jewerly.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En klocka och två armband ifrån Michael Kors. Så himlans nöjd, blev helt till mig när jag fick dom haha! Älskar alla tre ♥


Just do it.

 
Make goals. Ikväll blir det kondition och fettförbränning.
 


Måndag

Skolan blev inte som planerad så åkte hem och lagade stuvade makaroner och köttbullar istället haha. Så har jag mestadels legat i soffan och tittar på Supernatural och ätit rån till mellis som är bästa i livet<3 väntar på min pojk som kommer hem närsom så får vi se vad vi hittar på. :) ska försöka ta mig ut på en promenad tror ja! Kramis 



 


Helgen.

I Fredags tog några drinkar hemma hos Elin tillsammans med henne, Hanna och Nina och hade treevligt. :) 
 
Igår (lördag) så var jag och min man hemma hela dagen och kvällen och bara tog det lugnt och myste ♥
 
Idag har vi storstädat!! Riktigt skönt när det är klart. Och nu sitter vi och tittar på film och äter ost och kex, myspys ♥
 
älskar dig finaste
 
 


New nails.

 
 
 
Körde på vanlig fransk manikyr, tycker det ser fräschast ut! :) Nöjd som alltiiiid.
 


Mina nya sminkborstar.

Rosa och såå fina! Älskar dom. :)
 
Sitter i skolan, slutar om i timma ungefär, då ska jag och Nina åka och springa i trappan och sedan till Hallsberg och hämta ut ett paket innan vi åker hem! Älskar paket hihi!! Sen ska jag hem och pussa på min älskling. 


Me today.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag idag! Snyggaste bilderna hehe. ;) Toppen är iallafall från London, jeansen från GinaTricot och resten kommer jag inte ihåg! :)
 
Sitter i skolan just nu, snart är det luunch sen är det bara sista lektionen sen slutar jag, skönt. Då ska jag till gymmet med Emma och sen hem. :) Mitt hjärta jobbar nog ganska sent idag så ska passa på att städa lite när jag kommer hem!


Ma amigos.

 
 
 


2 snygga boots.

Nu är hösten här på riktigt. Dax att införskaffa sig höstskor! Gillar dessa två från Nelly, båda kostar runt 1500kr. 
 


In school.



Bästa tjejorna♥
Sitter i skolan just nu och har svenska, de suuger hehe. Rast om 5 min, skönt de. Slutar 14.50 idag då ska jag åka med Nina till Hallsberg för att hämta ett paket mamma sa att jag hade fått! Spännande hihi. Sen ska jag hem och laga mat och pussa på min man. Måste även plugga lite också, och titta på Idol hihi! Ha en fin dag


Idag är jag busig.

 
Igår vart de myskväll me min man♥ Kollade film och åt spaghetti och köttbullar, som Lady och Luffsen haha.
Idag ska jag fixa naglarna och sedan träna! Skönt. Sen åker jag hemåt till min man och lagar god mat hihi. Puss! 


Lördag

Halloooj. Idag är jag ap trött och vill bara ligga i soffan heeela kvällen och de ska jag göra också! Min älskling ska hålla på i garaget så jag ska passa på att bara ta de lugnt, Nina kommer förbi en sväng lite senare också. :) annars så har jag inte gjort mycket idag, städat lite eftersom de såg ut som ett bombnedslag här efter som vi hade fest hemma igår haha! Max, Hanna och Kim sov kvar här så vi var och åt på donken allesammans förut också. :)
Men hade iallafall hiiimla kul igår!! Vart en lyckad kväll! Nu ska ja laga mat puss! 



 

Två bilder på mig o hannisen från igår<3



Fredaaag

Har ägnat dagen till att ta de lugnt, kollat Supernatural, lagat mat och städat. Nu måste jag hoppa in i duschen och börja fixa mig, för ikväll kommer mina bästa tjejor hit så blir de partyyyy! 

 

Bild på mig o Elin för några veckor sen!



Mina favvosar

bästa syster och morfar♥
 
Skola-träna-hem-laga mat. De är så mina dagar ser ut nu för tiden! Det allra skönaste är när allt är klart, man har ätit kvällsmat och bara kan lägga sig i soffan och bara titta på tv och mysa med sin älskling tills man ska sova, det är de bästa och de som förgyller vardagen♥ Det är dom små sakerna som är så himlans värdefulla. Är så himla lycklig just nu faktiskt 


Gårdagens outfit.

 
 
 
Glömde dock ta en bild utan jacka och sjal, men kan visa den fina blusen med en bättre bild en annan gång!
 
Blus - Ms Selfridge, Jeans - Gina Tricot, Sjal - London, Skinnjacka - nån affär i Sthlm, Hunterstövlar


Workout.

 
Igår blev det styrka för hela kroppen + crosstrainer. Idag blir det ett CORE pass! Kul! 
 
Först en skoldag att ta sig igenom, sååå tråkiga lektioner idag uäk. Menmen. Längtar efter höstlooov. 
 
 


Autumn is coming.

Bild från förra hösten på mig och bästa syster♥
 

Idag är det ingen normal skoldag, vi ska ha nått UF grejs hela dagen. Så skönt det. :) Efter skolan blir det ett gympass och sen ska jag köra med mamma! Ikväll blir det tacomys med min älskling♥ Hoppas ni får en fin dag! (trots att det ska regna i typ hela Sverige hihi)
 
 


Monday morning.

 
Är inte lika sugen på måndag som jag ser ut på bilden hehe..menmen.
 
Veeet att jag inte skrivit på typ tusen år, men har gjort saker hela helgen. :) 
I fredags så var jag på fest med min favoritbrudar! Både bra och mindre bra kväll haha. Men de blev bra tillslut. 
I lördags så kom Nina till mig en stund på dagen, sen på eftermiddagen/kvällen myste bara jag och min älskling, och sen senare på kvällen kom Simon och Buddha så höll vi på i garaget tills natten. 
Igår var Nina och jag ute på en promenad i det fina vädret och sen så myste jag och mitt hjärta på kvällen till Wallander på tven. 
 
Det var lite kortfattat haha! Hoppas ni fast en bra helg ♥
 


Ny neccesär.

 
 
Denna lilla neccesär (stavas de så haha?) köpte jag i London. Himla gullig och praktisk med två fack istället för ett! :) 
 
Är hemma ifrån skolan idag, så spenderar dagen i soffan framför Supernatural. Ska snart slänga ihop lite lunch och vänta på att min pojk kommer hem, saknar han hihi. Pussis


My man knows how to make me happy

 
 
 
People who says that you can't buy happiness, doesn't know where to go shopping. - Coco Chanel


Wednesday.

 
Ute - Jeansjacka - Vero Moda, Burberrysjal - Italien, Väska - H&M.    Inne - Jeans - GinaTricot, Topp - London.
 
 
Armband - London
 
 
 
Örhängen - Lindex. 
 
 
Där fick ni dagens outfit, vilket jag dock inte hann använda så länge då jag bara var i skolan i 40 minuter idag och är nu hemma. Känner mig helt hängig och har jätteont i örat..:( Hoppas inte jag blir sjuk igeeen.
Så nu ska jag lägga mig i soffan och titta på supernatural och vänta på min fina sambo♥
 
 
 


Min nya walk in closet!

''Vänstra'' sidan om man säger, här saknas det en spegel som ska sitta ungefär där blomman står, på väggen..om ni förstår. :) Och så ska ja köpa en ny, lite större byrå för att denna är för liten då inte alla kläder får plats haha. =) 
 
''Högra'' sidan. Här ska det sättas upp något på väggen, i form av nån ljusslinga eller tavla, har inte bestämt riktigt än.
 
Grejor på byrån, i fönster och mina fina gardiner haha!
 
Mina favvoklackskor får ta plats där under klädhängaren.
 
Under den andra klädhängaren har jag mina fina påsar + mina hunters. =)
 
 På vägen hänger denna smyckesklänning, som ni ser är det fack på framsidan där jag har örhängen och lite armband. På baksidan av den är det ''krokar'' och där hänger mina halsband. =)
 
Under smyckesklänningen har jag dessa två väskor, måste dock köpa nått litet bord eller liknande som de kan stå på, för dom kan ju inte stå på golvet haha!
 
Och hääär är kläderna som inte får plats, därför jag behöver en större byrå...Det är alla mina byxor, koftor, stickade tröjor, kjolar och shorts. Så det är en del som jag måste försöka hitta plats åt!
 
Sååå nu har ni sett va jag har hållt på med under sommaren haha! Men som sagt är det lite små detaljer som saknas, men annars är det så gott som klart. Och jag är faktiskt jättenöjd vad jag åstakommit, bra gjort av lilla mig haha. =)
Sen får ni gärna ge åsikter om ni tycker att det är någonting som ni kommer på som skulle passa bra där inne! Kramiiisar


Todays.

 
 
 
Blus - London, Jeans - Cubus. 
 
Såhär såg min outfit ut idag! Hade även min vita Holy & Whyte väska till, och min ljusrosa(eller va de är för färg haha) skinnjacka och vita converse tilll :) Tycker så himla mycket om denhär blusen, älskar färgen och detaljerna på ärmarna! Helt i min stil. :) Första gången jag använde den idag faktiskt haha! 
 
Just nu sitter jag och kollar runt lite på datorn, saker jag vill beställa hihi. Har nog hittat en vinterjacka jag ska beställa iallafall! Och lite annat smått och gott och mina parents tillåter haha! Annars så händer det inte mycket idag, fick sluta vid 1 istället för 3 vilket var himla skönt. Sen ska jag städa iordning lite i min garderob och ta lite kort i den hur den ser ut just nu, om ni vill se? :) Den är inte riktigt färdig än, men ni kan få se endå haha!
 
 
 
 


Smyckesskrin.

 
 
 
Så fint smyckesskrin jag fick med mig hem i förra veckan! Passar bra inne i garderoben ovanpå byrån. :) Visst va den fin? :) 


2nd of September.

 
 
 
 
Dagens outfit. Jeans - cubus, Topp - Only, Skor - converse.
 

Hej på er! Skoldagen gick hyffsat fort. Åkte till Hallsberg direkt när jag slutade, pluggade lite körkort hemma hos pappa innan jag gick och tatuerade mig. Och jag har bara 60 frågor kvar på körkortsgrejset sen är jag klaaar med alla 700 frågorna på datorn, wohooo! Fyllde endast i lite saker i min gamla tatuering, och det blev mycket bra! Efter det så övningskörde jag hem med mamma. Så nu är jag hemma och är döhungrig, så jag ska börja laga kvällsmat om en stund. Baconsås och spagetti blir det idag, mhhhh.
 


I love you my friend ♥

 
 
Min fina vän Julia ♥ Puss på dig