Alice Lilja

lördag

God förmiddag på er! :) Vaknade runt 9 idag, kroppen har verkligen stallt in sig på att gå upp tidigt nu så kan inte ens sova länge på helgerna haha. :( Men det är skönt, då hinner man med mycket. :) 
Idag är en fullspäckad dag, vi ska alldeles strax åka in till Marieberg och shoppa lite, sen hem och göra oss iordning för kräftskiva ikväll! Det ska bli så kul och gott. :) 
Hoppas ni får en fin lördag ♥
 
me and my looove
 


student 2015

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Något av det bästa som hänt under detta är helt klart att jag tog studenten! Den 12e juni sprang vi ut från slottet i Örebro och den dagen var helt perfekt, fantastisk och oförglömig. ♥


autumn

 
Snart är hösen här! Och det bästa med det är ju såklart, modet, kläderna, shoppingen och allt därtill. :) Långa kappor, randigt och slitna jeans är bara några utav höstens modetrender. :) Jag älskar hösten i klädväg! Vad tycker ni? 


nystart

Heeejsan allihopa! Eller, finns inte så många som kollar in här längre (inte så konstigt när jag inte uppdaterat på nästan två år ;) ) men ni som finns kvar och ni som kommer komma tillbaka :D 
Jag har funderat på att börja blogga igen i några veckor, jag saknar det och jag har ju alltid älskat att skriva här inne! :) Så jag tror att jag ska ge det ett försök igen ;) Det kommer förmodligen bli en seg start, men jag kommer nog in i det fort. :) 
 
Det har ju hänt sååå himla mycket i mitt liv sen jag skrev här senast, men jag känner att jag inte orkar skriva om mina senaste två år i ett enda inlägg, så vill ni veta mer om mig och mitt liv får ni helt enkelt följa bloggen. ;) 
Ha det bra så länge ♥