Alice Lilja

Ikväll blir det bio!

 


Lördag.

Hej! Idag är det lördag, såååå skönt med helg!! :) Igår var vi bara hemma, sen kom Tobbe och gjorde oss sällskap på kvällen också. :) Vid halv 1 åkte vi till donken för lite kvällsmat, himla gott hihi. Nu sitter jag inne hos Ida med henne och Linn, dom lagar maaat. Gottigt hihih. Sen vet jag inte vad som händer, ska iallafall vara med Ida! :)
Hoppas ni får en bra helg pusss
 
gammal bild jag tog i höstas :)


Made in Photoshop.

 
 
 
Detta är allt gjort i Photoshop. Det är inga ''riktigta'' barn, om ni förstår vad jag menar. Allting är ihopklistrat från olika människor. Bakgrunderna är inte heller riktiga, det är blad och blommor från flera olika ställen som är ihopklistrade och uppförstorade. Det är helt fantastiskt vad man kan göra i photoshop, visst är det? Så himla fina bilder.
 


Snart så!

 
Om 33 dagar befinner jag och Ida oss i världens finaste stad, London. Längtar massor ♥
 


Onsdag.

God eftermiddag! Idag var det jobb igen som vanligt, på förmiddagen hade vi jättekul med gamlingarna faktiskt! Sedan fikade vi. Efter lunchen skulle vi haft promenad, men inga kom eftersom det regnade..Så vi fick åka hem. Så nu är jag hemma och klockan är bara halv 2, såå skönt. Eftersom det är så himla tråkigt väder ute och bara regnar, så ska jag krypa ner i sängen och titta på Supernatural hela dagen. Bästa serien ♥ Även fast jag redan sett den flera gånger kan jag titta igen, så himla bra!
 
 
 
 
Söta igelkotten vi hade på besök idag!


4.

 


Två nya ting.

 
 
 
Ett par nya vita Converse fick jag av pappsen. Valde låga denna gång, aldrig haft det innan..Så hoppar det blir bra! :)
 
 
Ett nytt balsam köpte jag som jag alrig testat förut. Nån som testat det? Är det bra?
 
 
får snart damp att bilderna blir så jäävla suddiga..vad är det för fel??


Det behövdes handlas.

 
Jag tyckte att vårat kylskåp såg en aning tomt ut igår....Så jag tog med mig Ida och storhandlade..
 
 
..Vi var på två olika mataffärer och fick med oss mycket grejor hem..
 
 
..Vi handlade så mycket att vi fick kvällsmat igår också, sån tur!! Och gott var det med. 
 
PS. Varför blir alla mina bilder suddiga???????? DS.
 
 


Tisdag.

Hej på er! Nu har nästan halva tiden på sommarjobbet gått, guud så skönt. :) Tycker det har gått himla fort endå faktiskt. Dagarna går fort för vi har saker att göra nästan hela tiden, och att det är roligt. Fast idag var jag lite trött och gick och satte mig i en massagestol i två timmar...det va sååå skönt haha!
Nu är jag hemkommen iallafall, ska ut och gå en sväng nu tänkte jag. Ikväll ska jag och Ida förmodligen ta första doppet i poolen! Wii kommer frysa ihjäl haha! 
Hoppar ni har en fin daaag♥
 
 
en suddig (vad hände???) iphonebild på moj
 


Liten bloggpaus.

Hejsan på er. Som ni märkt så har jag haft en liten bloggpaus.Har haft mycket att tänka på och mycket att göra, så jag har varken haft tid eller lust att blogga faktiskt..Men ska försöka att komma igång nu. Helgen har iallafall varit bra♥ Men nu är det söndag igen, upp och jobba imorgon alltså, vet inte hur jag ska orka upp haha..
Idag kommer iallafall min pappa, bror och låtsasmamma hem ifrån Rhodos, så jag ska försöka åka dit och hälsa på dom en sväng! Annars så håller jag på att tvättar nu haha, ska hoppa in i duschen och sedan laga nått att äta! Hoppas ni får en bra dag!
 
har inte laddat in några nya bilder på datorn, så ni får en gaaammal bild på mig och min lillebror hihi
 


Me today.

 
 
 
 
Hade på mig Marcus mammas fina blommiga klänning idag hihi. Tycker den är så söt! Och en donut på huvet. :) 
 
 


Flowers

 
 
 
 
 
 
Plockade lite fina blommor när jag gick hem ifrån bussen förut, stallde dom på kösbordet. :) Det är så fint med alla färger hihi!


Half week done

Hej på er! Idag är det onsdag, vilken betyder att typ halva veckan redan gått..dock så är imorgon min sista dag på jobbet för den här veckan, vilken är jätteskönt! :) Fast ska egentligen inte klaga, har ett så himla bra sommarjobb! 
Idag så har jag varit med en hundvalp typ hela dagen på jobbet, så himla sööt! Slutade vid halv två, då åkte jag in till Örebro och träffade Nichole. Nu är jag hemma och ska lägga mig i soffan och dunka musik för jag är ensam hemma, älskar det ibland haha. Sen måste jag duscha och tvätta håret också, för imorgon ska vi ha midsommarfirande på jobbet. :) 
 
 
sötaste lille hundisen
 
 
 
hon blev trött och tyckte de va varmt när vi var ute, så hon la sig under en buske haha! Vilma (eller Wilma??) heter hon föresten hihi.


Day 2

Hello. :) Dag två på jobbet idag, började inte förens 11 för att jag va hos tandläkaren på morgonen..skönt. :) Sen vid 2 hade vi inget att göra och alla hade gått hem...så vi åkte hem hehe. Sen dess har jag legat ute och solat, sååå skönt! Men när jag skulle vända på mig och sola min bleka baksida så kom det helt plötsligt moln på hela himmlen..kul. Så nu sitter jag inne men ska strax ut och gå en sväng. :) Behöver röra på fläsket lite känner jag hehe. Hoppas ni haft en fin dag pussss
 
 
och eftersom jag inte har några nya kul bilder så bjur jag på dagens snygga jobboutfit hehe
 
 


Jag ♥ mat

 
 
 Ser inte så äcklig ut vaaaa? Muuums


Good times

 
 
Hejsan. Idag var det första jobbdagen för mig, det var faktiskt roligare än väntat, så jag tror att det kommer bli tre helt okej veckor endå! :) Fick göra mitt egna schema också, och det klagar man ju inte på haha!
Var hemma vid kvart i fyra ungefär, då gick jag ut och satte mig i solstolen direkt med cola light och nötter, mums. Nu har vi precis ätit mat och jag ska hoppa in i duschen. Imorgon ska jag till tandläkaren på morgonen så kommer bli en lite kortare jobbdag, skönt! 


Minipizza.

 
 
 
 
Jag lagade minipizzor till kvällsmat idag, tyckte grabbarna ute i garaget behövde lite fett haha! Ne men dom vart faktiskt jättegoda! :) Annars så bjur jag på en trött bild på mig också, en tjej som inte alls är taggad på att gå upp tidigt imorgon. :( Blöö. Men nu ska jag fortsätta titta på Wallander innan jag ska hoppa ner i sängen. Nattinatti


Söndag.

Hej på er! :) Nu är det söndag, vilket betyder sista dagen innan jag börjar jobba...buhu. :( Hoppas dom tre kommande veckorna går snabbt! 
Idag har vi iallafall varit på Dollarstore och handlat lite grejor, efter det handlade vi mat på Lidl. Och nu har vi precis ätit potatisbullar, mmm gott hihi. 
Annars så ska jag inte göra nånting idag, bara ta det lugnt. Måste ju sova tidigt eftersom jag ska upp imorgon. Åååhh inte taggad haha..jaja. Kramis
 
 
sne hiho


Lite nya saker.

 
3 st fina krukor/ljusstakar eller vad man nu vill ha det till. :) 
 
 
Massa fina örhängen!
 
tamponger deo och läppbalsam. (Kul att se hehe)
 
 
 
Tre stycken schampo flaskor och två par lösögonfransar! :) 
 
 


Äntligen hemma!

Åååh vad jag saknat mitt hem haha! Sov hos Nichole inatt, första gången jag sov borta på jag vet inte huuuur länge haha! Visst är det mysigt att sova med en vän, men jag trivs bäst hemma i min säng haha ♥
 
Igår så vart det en både bra och dålig dag kan man väl säga, började dagen med middag och mys hemma hos mamma. Sen åkte jag hem, fixade mig lite snabbt och åkte sen in till Örebro för att vara med Nichole. Vi åt mat, fixade oss och åkte sen upp på stan. Gick runt lite där innan vi skulle på bio som började 20 över nio. Filmen slutade vid halv 12 och då satt vi på stan tills typ ett och väntade innan vi började GÅ hem till Nichole, det dröjde mer än en timma så vi var hemma vid halv tre ungefär. Satt vakna till halv fem innan vi la oss ner och sov. Det var inte alls så kul som vi hade tänkt oss nej, men det gick väl bra endå. :) 
 
Idag har vi varit på Gustavsviks utebad och badat och solat! Himla skönt har det varit. :) Framåt 6 åkte jag till Hallsberg och övningsskörde därifrån och hem. Och nu har jag tagit vääärldens skönaste dusch!!!! Ikväll blir en lugn kväll, är helt slut. Ska laga mat nu och sen bara slappa framför tven! Imorgon ska vi förhoppningsvis åka till Dollarstore och handla och kolla lite. Kul affär det där! :)
Nu blev det ett hiiimla långt inlägg haha! Menmen, puss o kraam♥
 
 
jag och världens finaste morfar och syster♥
 
 
 
Irma och jag, och så från Gustavsvik idag.
 
 


Äta middag med familjen.

jättegammal bild på Marcus, mig, mormor, Irma, mamma, morfar m.fl.
 
Idag har min lillebror gått ut grundskolan, alltså sexan. Så vi ''firar'' lite med att äta middag hemma hos mamma med familjen. :) När vi är klara här åker till Örebro för att spendera dagen med Collis!


Hair donut.

 
Tog en bild igår när jag hade fixat en hairdonut i håret. Tycker faktiskt att det är jättefint! Mycket finare än en vanlig ''bulle'' eller toffs om man vill ha uppsatt hår. Det är ju inte alls svårt heller! :) 


Min nya bikini.

 
 
 
 
Sååå himla fin och gullig tycker jag! Wii, bra köp.
Ps. Härmed lovar jag att inte shoppa något mer innan London. Ds.


Bilder från idag!

goda maaaten
 
efterätten
 
 
 
och så självklart coola jag i omklädningsrummet! 
 
Nu har jag precis städat vårat sovrum vilket var väääldigt behövligt. Även hängt upp lite tvätt och satt på en ny masik. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bara slappa framför tven heeeela kvällen.


Regning dag.

Hejsan! Idag åkte jag in till stan igen, va med Nichole. Stressade sönder för att hitta varsin bikini så vi kunde åka till gustavsvik och bada...men de blev inte så endå haha! Men varsin bikini köpte vi haha. :) Jättesöt var den jag köpte! 
Nu är jag hemma och är med Hanna, vi ska laga lite maaat. :) Så hungrig är jag hoho. Sen vet jag inte va vi ska hitta på. Hoppas ni haft en bra dag iallafall, kramis
 
 
så glad är jag när de regnar utee..


Lite nya plagg!

 
Fram och bak, så fin klännings till lite finare tillfällen. :)
 
Den här hade jag på mig på bilden i inlägget under, den gör sig inte alls rättvis på denhär bilden..Färgen är mycket starkare och finare irl och den sitter jättefint på! 
 
Det här är min nya favvo! Såå himla fin färg och söt! 
 
Den här kjolen köpte jag idag, grå och passar till typ allt. :)
 
Den här är inte så ny men jag har aldrig använt eller visat den, tror den kommer bli söt till en vit topp och brun kropp! 


Shoppingdag med min babe!

Har haft en kanondag idag! Varit i stan och på marieberg tillsammans med min favvo Collis ♥ Gått runt i massa affärer och kollat och handlat, fick dock bara med mig en kjol hem. Men den va jättefin! :) Och kostade bara 50 kronor, så det var en plus hihi. Sen åt vi kvällmat på Pizza Planet, jättegott! 
Vid sju åkte jag till Hallsberg och då övningskörde jag med pappa därifrån och hem, gick bra idag trots att jag inte är så van med hans bil hehe...:) Nu ska jag hoppa in i duschen och sen laga mat åt min pojk för jag är så snällis. Puss o kram
 
 
fina vännen och jag
 
 
goooda maten


Nu - film

 
Är den bra måntro?
 


Min skolavslutningsklänning!

 
 
 
Denna hade jag på mig på skolavslutningen. :) Enkel men fin tycker jag, dock förstörde ju bhn i bak typ allt...men kunde inte ha något annat under. :/


Det är rätt kul att prata med Siri haha!

 
 
 
 
 


Sol sol sol

Heej på er kära vänner! :) Denna dagen har varit himla skön med massa sol. 
Började dagen med att åka in till Hallsberg för att gå till ungdomsmottagningen, blö. Efter det så mötte jag upp Lina och har varit med henne enda tills nu då jag tog bussen hem vid typ 5. :) Vi har solat och pratar massssor, har rätt mycket prat att ta igen ju! Har iallafall haft en himla trevlig och kul dag ♥
 
Nu är jag som sagt hemma, sitter ute i solen och har det bra. Fick reda på att jag börjar jobba på måndag också, gött med lite pengar men tråkigt att jobba hela dagarna..
Nu ska jag sola lite innan jag ska in och laga mat, har inte ätit nått på heeela dagen haha, magen är tom. :( jaja, ha de bra!
 
 
bild från helgen. ser flintis ut hehe


Hej hopp

Trots att det är sommarlov är jag inte så himla duktig på att uppdatera hihi...känns som jag gör saker hela tiden haha.

Igår var jag ute med Linn och Hanna på kvällen, vi hade trevligt i bilen och satt och prata så fick vi helt plötsligt punka haha..så fick kimpan komma och hjälpa oss trots att han låg och sov!
Idag sov vi rätt länge och jag har bara hållt på i huset och städat diskat och allt de där roliga med att bo ensam. Ikväll blir det film mys och laga nått gått att äta!



Sveriges nationaldag!



Sommarlov!!



Fixat naglarna inför imorgon!



Varför tog jag svarta jeans?



Träningen för idag √

 
 
Drog på mig löparskorna direkt när jag kom hem och gick ut på en kort pw, sen körde jag styrka för ben och mage när jag kom hem. Så fick det bli havregrynsgröt efter duschen! 
 
Shoppade lite förut som jag kan visa upp här också, senare eller imorgon. :) Som sagt var jag och Nichole på inspelningen av kändishoppet förut, dock inga roliga kändisar där. Dom enda jag kände igen var Gurkar från Big Brother och Han Willy eller nått från Äntligen Hemma. Det var dödens varmt där inne också så vi gick ut efter någon timma. Menmen, det var kul en stund iallafall! Nu ska jag slappa och vänta på min älskling, puss och kram ♥


På inspelningen av kändishoppet!



Pluggar lite körkort

inte min bild
 
Sitter och pluggar lite körkort trots att de är länge kvar hihi, tycker det roligt ju! Har laddat ner massa appar med körkortsfrågor, bilder, vägmärken osv. Och det är faktiskt kul. :) 
Förövrigt så hade jag en bra kväll igår med roliga vänner! Och idag har jag gjort det gamla vanliga man gör på söndagar haha...städad, diskat och tvättat. Ikväll blir det hemmalagade hamburgare framför bingolotto. Mys!


De e lördag jao