Alice Lilja

Shopping från Bikbok!

 
 
 
 
Detta fick jag med mig från Bikbok idag, två jättefina peplum toppar med olika tryck, en snyggt linne och ett par jättesköna och snygga militärgröna jeans. Såå nöjd! Ska lägga undan dehär till våren tänkte jag då det är lite mer vårfärger, men jag älskar allt och länktar tills jag kan använda det tillsammans med en snygg skinnjacka och snygga skor!
 
Jag och mitt hjärta och Rasmus åkte även iväg till Marieberg förut, då handlade jag lite mer. Men det blev mest grejor till huset och sen storhandlade vi på Citygross! Men de grejerna kan jag visa imorgon för nu ska jag krypa ner i sängen och gosa med min kärlek och sen sova! Natti på er ♥


I goodiebagen från Bikbok!

 
 
 
 
Med på bild från goodiebagen: 
100kr presentkort på Bikbok
100kr presentkort på Nikita Hair
Ett armband
Test på Naomi Campbells parfym Paradise Passion
Test på brun hårfärg från Wella
 
Ej med på bild från goodiebagen:
1st Vitamin Well dryck
2st godisar
 


Påväg hem.

Fick sluta typ 3 timmar tidigare idag, så jag har shoppat på bikbok's reeopening i stan och nu sitter jag på tåget påväg hem. Min plutt hämtar mig vid station idag så jag slipper åka buss hem, skönt! Bloggar mer när jag är hemma, puss!



Two more me.

 
 
Några glada bilder blev det också, ignorera dock min översexiga tandställning hoho. 


Beauty makeup.

Så himla fina sminkningar! 


Från fotostudion.

 
Jag idag, i fotostudion!


Mellis.

 
Kom precis hem ifrån skolan, sitter och äter en fullkornsmacka med ost och skinka och en kiwi. :) Himlans gott!
 
Vi fotade i studion idag efter skolan, jag Julia Nichole och Sofie, så jag tänkte sätta mig och redigera lite bilder när jag ätit upp! Sen ikväll ska jag trääna. :) 


Pengar ;)



Q/A

Fråga: Vad finns de för olika gym i hallsberg? vart gymmar du? vilket är bäst? ÄLSKAR din blogg kram !!! :) <3
 
 
Svar: För de första, tack! Vad glad jag blir. :) 
Det finns 3 olika gym i Hallsberg. Actic gym, Forma och City gym.
Actic är det som sitter ihop med Alléhallen, det gymmet är väldigt bra och stort! Man kan ju också simma vilket är ett plus. Det är normalt med folk i denna lokal, kan vara ganska många ibland om man tränar mellan 4-6, men det är helt okej och det går perfekt att träna alla tider på dygnet!
Forma är ett nytt gym som ligger i lokalen där gamla Rimi låg, ungefär vid netto, det gymmet är alldeles nytt och jättefräsht! Denna lokal är väldigt stor, så allt folk som är där är väldigt utspritt, så det är inte alls trångt eller för mycket folk där!
City gym är ett litet gym utan personal som är öppet 24/7, där är det typ aldrig några folk, så det är väldigt skönt om man vill träna ifred. Dock tycker jag inte alls om City gym då jag tycker det är en så himla tråkig lokal och det ser gammalt och ofräsht ut. 
 
Jag själv gymmar på Actic och tränar pass på Forma, och jag tycker båda gymmen är jättebra! :) 
Jag antar att du menade att du ska börja träna i Hallsberg, och då råder jag dig verkligen att välja Actic eller Forma, båda är väldigt bra så du kan ju välja det som är närmast ditt hem! 
Hoppas du fick svar på frågorna, lycka till! :)
 


Right here between the raindrops

 
 
Hej på er. :) Nu är jag äntligen hemma efter en dag i skolan och ett gympass. Min älskling och jag kom hem nästan precis samtidigt idag, skönt att slippa vänta på honom ♥ Vi ska alldeles strax sticka iväg och storhandla, efter det ska jag träna ett pass, kondition och fettförbränning, sen ska vi laga mat och ha myskväll! Har ni haft en bra dag? Kramis


Me.

Trixade lite med en bild på mig från min och Sofies photoshoot. Tycks? :) 

Asdålig kvalité som vanligt när man laddar upp bilder här...


Dagens.

 
 
 
 
 
Dagens outfit och facelook. :)


Kesella.

 
Nu är jag hemma, har varit i skolan och hos tandläkaren. Sen blev det en promenad på 2,5km. :) Ikväll blir det ett zumbapass och ett boxningspass med mamma! 
Nu ska jag prova på kesella för första gången, det sägs ju vara himla nyttigt och bra när man tränar! :) 


Såå tråkigt väder!



Shopping!

 
 
 
Lite nya saker jag fått med mig hem! :) 
En tröja i korallfärg, en söt bikiniöverdel och två par örhängen. 


Min helg!

Hej på er! Har inte alls uppdaterat bra i helgen, men jag har haft fullt upp att umgås med Mathilda! 
I fredags hade vi myskväll, var hemma och tittade på filmer med grönsaker och dipp. Igår var vi hemma på dagen först, åt mat och sen började vi fixa oss. Sen vid 6 åkte vi ut tillsammans med min älskling, Rasmus och Budda. :) Vi åkte bil till olika destinationer, spelade musik och drack lite. :) Sen kom vi hem vid halv tolv så satte vi oss och tittade på två filmer innan vi gick och la oss! 
Idag ska vi inte hitta på nått speciellt, Mathilda ska strax åka hem då ska jag städa undan lite och duscha oså sen får vi se om jag och min man hittar på något eller om vi bara har myskväll eftersom att det är söndag idag..
Tack för en himla bra helg iallafall, de måste vi göra om snart! ♥
 
 


Myskväll!



Helg!

 
Äntligen är det helg! Så himla skönt. Jag är hemma nu och inväntar att Mathilda ska komma hit! Vi ska ha myskväll och laga tacos och titta på film ikväll ♥ Mys!
Hoppas ni får en fin fredag, kramis


Mina nya Jeffrey Campbell!

 
 
Mina nya älsklingar!!!! Såååå himla nöjd är jag! 
Tack världens bästa pojkvän och världens bästa pappa! ♥


Hemma från Zumban!

Nu är jag hemma och helt slut! Nyduschad och ska sätta mig och äta lite kvällsmat och titta på tv. Imorgon är det äntligen helg! Då kommer min fina vän Mathilda hem till mig och har myskväll ♥
 
 


AAAHHHH VÄRLDENS LYCKLIGASTE

 
TITTA TITTA TITTA! JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE


Icecold outside!

 
Hej på er! Idag är det verkligen iskallt ute, brr. Skolan idag har iallafall varit chill, inte haft några letioner. Vi har tittat och lyssnat på proffsbasketspelare bl.a som kom till oss och berättade hur det är att vara proffsspelare osv. :) Vid halv åtta ska jag sticka iväg och zumba med mamma en timma, himla kul! 


Nya vinterkängor.

 
Glömde visa er mina nya vinterkängor jag köpte igår också! :) Jättesköna är dom, fodrade och varma. Snygga också för den delen. Från DinSko. :) 


Shopping från igår.

 
  
 
 
 
 
Detta är vad jag fick med mig hem igår! Ett par ljusrosa ''skinn''byxor, två toppar. ett par örhängen och två halsband! :)


Godmorgon.

 
Startar denna lediga dag med en bra och nyttig frukost! Tränade en timma igår, zumba + övningar, trots att jag inte mådde 100%. Kanske inte var det bästa, men jag mår inte sämre idag förutom att jag har träningsvärk, vilket är himla bra. :) 
Min prins kom hem och väckte mig vid 9, så har varit vaken sen dess. Nu ska jag krypa ner med min frukost i soffan och titta på oth. Hoppas ni får en fin dag!


I want this shirt.



Shopping.

 
Trotsade tröttheten och sjukdomen och drog iväg till marieberg en sväng för att titta, kom hem med 4 påsar..så det brukar bli haha! Men ni får suga på karamellen och vänta tills imorgon för att se vad jag har köpt, för jag orkar inte ta kort på det nu ;) Blev även kvällsmat på kinabuffén, himla gott! 
 
Nu är vi hemma, jag ska hoppa in i duschen och sen titta på några avsnitt oth. Imorgon är jag ledig ifrån skolan, wihoo!


Nice weather today.

 
 
Foto och redigering: jag. 
 
 
Eftersom solen sken så himla fint på snön idag, och träden var alldeles fulla av kristallflingor så passade jag på att fota en snabbis innan jag la mig och vilade förut! Tyckte det blev himla fina biler, trots att jag inte alls gillar snön och kylan haha..


Ett gott paket till mig!

 
 
Eftersom att jag åkte hem ifrån skolan tidigt så passade jag på att gå och hämta ut ett paket på posten, och titta vilket gott paket det var till mig! Så nu ska jag gosa ner mig i soffan framför oth och äta gott ♥


Idag mår jag inte bra.

 
Sitter i skolan, mår inge bra aalls. Så ska åka hem om ett tag, lägga mig i sängen och sooova! Hoppas på att jag mår bättre senare. Kram på er 


Inspo.

Längtar så himla mycket efter våren/sommaren. Få klä sig snyggt och slippa alla tjocka jackor, tröjor och skor!!


Upp med blicken, titta framåt, släpp allting som drar dig bakåt.

 
Hej på er! Sitter just nu hemma hos pappa och väntar på att han ska komma hem. :) Träffade min saknade vän Mathilda efter skolan, vi satt och fikade och pratade massor. Jättemysigt ♥ Och så bestämde vi att vi skulle ses i helgen igen, himla kul! 
Väntar somsagt på att pappa ska komma så ska vi fixa lite saker, innan jag hoppas på bussen och åker hemmåt till min pojk som väntar på mig ♥


Måndag.

Usch för måndag = en lång vecka fram tills helg. Dock så är jag ledig på onsdag, vilket är himla skönt! :) 
Har alldeles strax lunch, sen slutar jag vid tre. Då ska jag åka till hallsberg och träffa min fina saknade vän Mathilda! Så ska vi fika och prata massa som vi måste ta igen! ♥ Efter det åker jag hemåt, och ska pussa på min underbara man. Hoppas ni får en fin dag!


Söndagsmys.

 
Yoghurt med müsli och en hård macka med tomater + aromat, detta och oth förgyller min söndagsångest! :)


Jag och min syster.

 
En bild från i höstas på mig och Irma. Så himla fin bild, tycker om den. :) 
Sofie är fotografen. 


Söndag.

Hej på er. :) Idag gick vi upp vid halv 11, sen dess har vi suttit och tittat på tv. Nu håller jag på att laga mat, potatisbullar, korv och lingonsylt. Gooott. :) Efter maten ska vi börja göra oss iordning sen ska vi åka iväg och fira min bror som fyllde i onsdags! Det är ju söndag idag, så resten av dagen blir nog bara en slappdag! Ha en fin söndag ♥
 
 
En himla gammal pussbild hihi! Älskar dig min fina♥


Victoria's secret.

 
Jag skulle så gärna vilja ha en sånhär! Dom är så himla fina och luktar säkert så himla gott. :)
 
Städningen är klar för en stund sen, både jag och mitt hjärta har gjort oss iordning och snart ska vi åka iväg och äta på resturang ♥ Jag hoppas på kinamat eller jensen hihi! Puss.


New in.

 
 
Dehär sakerna fick jag med mig hem igår. :) Två par jättefina fjäder örhängen och en jättefin guldig (syns inte så bra på bilden) puplum top! :) 


Lördag, städdag.

Hej på er! Lördag idag, himla skönt med helg..men hemma hos oss är det städdag idag. Diska, plocka undan, dammsuga, damma och tvätta står på schemat. Diskat och ätit mat har vi gjort hittils. :) 
Ikväll får vi se om det händer något roligare eller om det blir en myskväll. <3
 ps. taaack min fina vän Sofie för den jättefina designen! tycker om dig himla mycket också! ds.
 
 
 
fina fingrar får man iallafall när man diskar. :)  


hihi


Du är så bra, jag tycker så himla mycket om dig <3 

/Sofie


Photosession #1

Foto: Sofie. Redigering: jag.
 
fattar inte varför det blir så sjuukt dålig kvalité på bilerna när man laddar upp dom här??? menmen..


Fotodag med Sofie!

 
Idag har jag och Sofie fotat i studion! Det blev massa fina bilder, jag kommer lägga upp bilder här senare och det kommer även komma upp en ny bloggdesign! :) Tack för en himla bra dag bästa du♥
Nu är jag hemma och väntar på att min baby ska komma hem med donken till mig ♥ muuums


Dreams.



Frost.

Iphone bild. 


Träningsdag!

 
Slutade 11.30 idag, då tog jag tåget hem och gick direkt till gymmet där jag körde ett pass på 60min. Riktigt skönt var det! 
Nu är jag hemma och ska äta naturell youghurt med färska hallon och müsli. Sen hoppa in i duschen och invänta att min man kommer hem så ska vi åka till soptippen och slänga lite grejor. Hoppas ni haft en bra dag hittils!


Skinnjacka säljes!

 
Helt ny skinnjacka säljes! 1 månad gammal, aldrig använd.
Storlek S, normal i storleken. Normallånga ärmar och normal lång i midjan. 
Om ni är intresserade så ge bud! Hör av er till min mail: [email protected], smsa 0722174103 eller kommentera inlägget! :) 


HAPPY BIRTHDHAY.

Idag blir du tonåring! Grattis lillebror ♥
 
-
 
Kom precis hem ifrån skolan, ska göra varm choklad sen krypa ner under täcket och titta några avsnitt oth innan kvällens festligheter!


Mysdag.

 
Äntligen hemma. Gick hemifrån bussen i snöstorm. Nu ska jag krypa ner under täcket med min man, titta på oth och dricka varma koppen ♥ Ikväll blir det pannkaksmys.


Tuesday.

 
Sitter i skolan och är allmänt utrråkad, spelar candy crush och väntar på att få sluta så jag kan äta mat och åka in till stan och köpa kläder, sen ta tåget hem och pussa på min fina pojkvän ♥
HA EN BRA DAG


Me like.

Jag-vill-ha-alla.


Dagens outfit.

 
 
Framsidan är inte så mycket att hurra över, så jag visar baksidan av min outfit idag! :) Jag har på mig en ny tröja ifrån Vero moda (?). Himla söt tycker jag. Till den har jag ett par vanliga svarta jeans ifran dr demin och en freebra istället för vanlig bh, så det inte är några bhband bak i ryggen som syns. :) 


Två fina.

 
Himla fina klänningar! härifrån


Varför måndag, varför..

 
 


Dagens shopping.

 
 
 
En svart bh med glitter, en fin blå peplum topp och en tvättställning. :)


Söndag.

Hej på er! :) Idag gick jag upp vid 12, duschade och gjorde mig iordning så nu är jag klar. Vi ska alldeles strax åka iväg för att shoppa på marieberg och ikea. :) Kulkul! Ska också leta efter en present till min bror som fyller tonåring nu i veckan som kommer!
Hoppas ni får en bra dag, puss!
 
 
 
såhär ser jag ut idag. :) 


Candy in a bowl.

 
 
foto & redigering: jag.


Mina nya naglar.

 
Har fixat mina naglar! :) Denna gången testade jag på akryl istället för gele, och det känns faktiskt bra. Jag tycker naglarna känns starkare med akryl än med gele faktiskt. Men vi får se hur länge dom håller sig fina, så får jag säga då vilket jag tyckte bäst som. :) 
Som ni ser körde jag på vanlig manikyr den här gången, och med två diamanter på ringfingrarna. Himla fint blev det tycker jag, är jättenöjd! Vad tycker ni? :)


Trött idag.



Mini me.

Himla liten Alice!
 
Har fått mina naglar gjorda nu på kvällen, himla fint blev det! Visar er imorgon. :) Nu ska jag göra mig iordning för sängen. Imorgon är det fredag, såå skönt. Godnatt på er!


3.



Cherry Berry.

 
Kom alldeles precis nyss hem, nu sitter jag och tittar på tv och äter cherry berry. Gott!
Efter jag har ätit upp ska jag lägga mig och vila en stund, är så himla trööött. 
Förövrigt så var det iskallt och halt ute idag, inte kul alls. Jag vill ha värme och sol och vår! Puss på er


Min nya hårfärg!

Vad tycker niii?
 
 
 


I guarantee you'll never go to bed alone

happyhappy!
 
Hej på er! Sitter hemma just nu och tittar på tv tillsammans med Sofie. :) Min pluttis kommer hem snart då ska vi laga maaat. 
Skoldagen idag var kort, slutade halv 12. Då åkte jag och Sofie in till stan och handlade lite grejor, sen åkte vi hemåt. Hon har slingat håret på miiig. Så nu får vi hoppas att det blev bra, har inte vågat kolla än haha! 
Hoppas ni haft en himla bra dag ♥


Godmorgon!



1 år 10 månader ♥

 
Jag älskar dig min fina pojkvän. Få vakna brevid dig varje morgon, få ligga i din famn och höra när du andas. Tillsammans med dig är jag världens lyckligaste, du är den finaste människan på jorden. Jag är så himla kär i dig ♥
 
 
 
 


dagens sminkning.

 
highlighter, ögonskugga + mascara ifrån Mary Kay. 


dagens outfit + details

 
 
 
 
 
Dagens outfit och detaljer. :) (jag vet att första bilden blev jättedålig men orkade inte ta om haha)
 
 
 


oseriösa lektioner.

Första dagen i skolan. Oseriösa lektioner med musik och trams. Men himla kul hoho! 
Snart har vi lunch, sen slutar vi typ. :) Sova jaaa tack


dags för skolan!

Såhär känner jag för det...



denna ska jag beställa.

 
Himla fin tröja! Vad tycker ni?? :) 


städdag.

Hej på er! Min älskling kom precis hem ifrån jobbet och jag har städat hela dagen. Tvättat, dammat, diskat, plockat undan allting osv. Så nu är det rent och fint hos oss! Jag va också och handlade förut, köpte lite mat, lite godsaker och annat behövligt till hemmet. :) Nu har jag krypit ner i soffan med min sötis och ska sätta på några avsnitt oth innan vi ska laga mat. Sen ikväll blir det myskväll ♥
 
 
jag och världens finaste vovvis


min shopping från mellandagsrean.

 
Har inte hunnit visa er, men detta är det jag köpte på årets mellandagsrea! Fick med mig himla mycket saker hem. Jag orkade inte ta kort på alla plagg var för sig, så ni får se dom såhär sen kommer ni få se dom i outfits framöver. :) Jättenöjd är jag iallafall!


tips.

 
Alla vet säkert vad detta är, body butter från The Body Shop. Men alla kanske inte äger en? Gör ni inte det, måste jag verkligen tipsa er om att köpa en sådan! Det finns hur många olika dofter som helst och alla luktar jättegott. Man blir jättelen och luktar himla gott. 
Så har ni inte en sån, köp en! Kostar ca 100kr.


gått och blivit sjuk.

(gammal bild)
 
Buhu jag har blivit sjuk, hilma förkyld och hostar osv. :( Jättejobbigt. Så ikväll blir de bara myskväll framför oth! Hoppas att jag mår lite bättre imorgon, för jag måste ta tag i och städa hela huset + tvätta..jobbiga delen med att bo ensam haha. Men det är skönt när det är klart. :) 


every step I take, is a step in the right direction

Jag och min man när vi var utomlands förra vintern ♥
 
God eftermiddag på er! 
Idag har jag bara suttit i soffan hela dagen och tittat på oth. Himla skönt faktiskt. :)
Mitt hjärta har jobbat hela dagen fram tills nu. Fast han har jobbat hemma (han borrar bergvärme och idag har han borrat det till vårat hus) så jag har kunnat gått ut och pussat på han när jag ville ♥
Men nu är han färdig vilken minut som helst, då ska han komma in och duscha och göra sig klar, för ikväll ska vi åka iväg och bowla och äta på resturang. Himla mysigt ♥


jag-vill-ha



snow.

 


min finaste.

 
♥min finaste


3e januari.

Vaknade för en liten stund sen, har hunnit äta frukost och fixa lite. Ska lägga mig och titta på ett avsnitt oth, sen ska jag bege mig mot Amanda för vi ska gå och träna! :) Efter det ska jag och pappa åka och äta lunch på en resturang, mys. ttyl


the sun is almost rising again.


Jag hade tänkt att lägga upp massa blandade bilder från 2012, men insåg att alla bilder jag har på datorn ligger helt osorterade i olika mappar, så jag orkar verkligen inte gå igenom alla för att hitta bra bilder haha. Iallafall så är jag hemma hos min mamma nu, ska umgås lite med familjen ikväll och imorgon, va länge sen jag träffade dom ♥ Sen har jag fått hem skolkatalogen också, så den ska jag kolla igenom! Det är hela örebros gymnasie skolor i den så det kommer nog dröja ett tag haha, den är typ 5cm tjock! 

Nu ska jag gå ut och röka,  kolla på ett avsnitt oth och sen duscha. :)

Känns konstigt att vara i mitt flickrum, saknar redan mitt hjärta. Men jag behöver lite tid med min familj ibland också, livet är verkligen för kort för att ta någon för givet!



Godmorgon!

Hej på er. Jag vet att jag är himla dålig på att uppdatera, men det är lov, och jag har haft så himla mycket att tänka på. Det har hänt så mycket runt om kring den senaste tiden. Plus att jag inte haft internet på varken telefon eller i datorn.
 
Men iallafall så mår jag bra, jag fick massa fina presenter på julafton, shoppade maassa fina saker på mellandagsrean och vi hade fest hemma på nyår! 
Nu är det 2013. Det känns inte som det, men jag känner på mig att det här året kommer bli himla bra! 
Jag har min underbara pojkvän som är den bästa som finns och som lyser upp alla mina dagar ♥ Fantastiska vänner som gör dagarna mycket lättare, och en himla fin familj som jag förövrigt saknar väldigt mycket!
 
Nu ska jag och min man gosa ner oss i soffan och titta på oth, morgonmys ♥
 


2013. Gott nytt år!