Alice Lilja

TIPS PÅ APPAR.

  Google Chrome - En skitbra app! Internet är mycket snabbare & bättre! Jag tycker inte alls om safari, som redan finns i telefonen, därför laddade jag ner Chrome istället. & det är så himla mycket bättre! 
 
 Spotify - Ja det är ju bara ett måste haha. Kunna lyssna på musik när man vill, vart man vill utan att behöva krångla med att ladda ner låtar eller så. 
 
  We heart it - En himla bra app för er som gillar den sidan! Man klickar upp appen så kommer det direkt fram dom nyaste bilderna på we heart it, precis som på datorn. & du kan ju också söka på ord/meningar, precis som på datorn. :) 
 
 Blogkeen - Man följer bloggar, det ''poppar upp'' på telefonen när någon gjort ett nytt inlägg på sin blogg, då är det bara att trycka upp appen så ser du vilka/vilken blogg som gjort ett eller flera nya inlägg, klickar på bloggen så kommer det upp. Himla bra istället för att man ska kolla på alla bloggar 30 gånger om dagen haha. :)
 
 Bakery Story - Världens roligaste spel! Du har ett eget café, bakar olika saker som dröjer olika lång tid, tjänar pengar, gör uppdrag för att få pengar, bygger ut ditt café, köper nya saker, inreder det snyggt osv. Det måste ni ladda ner om ni inte har det! 
 
 Pixlr - En redigeringsapp för dina bilder, man kan lägga till jättemånga olika effekter & symboler. Det är jättebra!
 
 Blogg.se - Självklart måste man ha bloggappen också! Kunna uppdatera när som helst, var som helst! 





louisebiszczak♦
09 September, kl. 20:18 | Blogg; http://biszczis.blogg.se

åååh du kan bli min granne på bakery store spelar också det! :D

biszczi heter mitt cafe :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback