Alice Lilja

Kalas

 
Hej på er! Sorry för sen bloggning idag, men har verkligen haft fullt upp hela dagen! Började dagen med att städa hela huset + diska och tvätta, skönt att ha det gjort. Sen var det bara att hoppa in i duschen och fixa sig för att sedan åka iväg på kalas. Min syster fyller 5 imorgon, så åkte dit idag och firade lite eftersom släkten kom oså. Men ska dit imorgon igen eftersom att det är hennes riktiga födelsedag då ♥ 
Så var det kalas hela eftermiddagen, sen vid 7 åkte jag och mamma så övningskörde vi lite innan vi åkte hem till mig, tränade mycket på att parkera och så eftersom att jag ska köra med trafikskolan imorgon och då ska vi träna just på att parkera. Men jag tycker det går himla bra, det är enda som är lite träligt är att backpakera haha...men det tycker vel dom flesta. :) 
 
Nuuu är jag iallafall äntligen hemma, har ätit lite smörgåstårta till kvällsmat och ska nu börja göra iordning för morgondagen då det är en ny vecka. Skönt att det är lov snart iallafall, känner att jag verkligen behöver det. 
Oj detta blev ett himla långt inlägg haha! Men nu ska jag dra mig, puss på er fina ni. Och tack för alla fina kommentarer på höstbilderna!!!





Marlene S.R
10 October, kl. 21:14 | Blogg; http://maarlenez.blogg.se/

fin outfit!:D

sv: tack!

Malin "Pinkpiercing" Johansson
10 October, kl. 21:22 | Blogg; http://pinkpiercings.se/

*svar:* Varsågod! :)

Emelie Petersson
10 October, kl. 10:41 | Blogg; http://syrum.blogg.se/

Snygg outfit :-)

Sv: Hihi :-) Ja, lite kreativ är jag allt ;-) Tycker det är väldigt roligt så då blir man nog mer kreativ :-) Du får ha en trevlig ny vecka :-)

Tess
10 October, kl. 10:48 | Blogg; http://tessvonolsson.blogg.se

VISSTE DU ATT DU DAGLIGEN ANDAS IN RUNT 1 LITER AV ANDRA FISAR..

Kika gärna in på min nu aktiva blogg , med nya dagliga uppdateringar! Här hittar du bland annat Humor , Kluriga gåtor , Inredning & Onödigt vetande Men så intressant!

Ida
10 October, kl. 19:16 | Blogg; http://idlio.blogg.se

Så fin!

Malin "Pinkpiercing" Johansson
10 October, kl. 11:22 | Blogg; http://pinkpiercings.se/

*svar:* Tack så mkt! Det är min finaste tatuering och den betyder mkt för mig. Har du några tattoos? :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback