Alice Lilja

Strawberry breakie

 
 
Hejhej frukostbloggen. :D Haha! Ni får alltid (nästan varje dag iallafall) se vad jag äter till frukost, är det tråkigt? Det känns bra att starta dagen med det eftersom det är så jag startar dagen haha. ;) Har inte så mycket annat att skriva på morgonen ju. Säg till om det suger! 
 
Godmorgon iallafall! Klockan är strax halv 10 och jag har precis ätit min frukost och lillan har somnat i sin gunga, allt i vanlig ordning haha. :D Det är underbart väder ute idag också, så vid 12 ska jag och Cornelia gå ut och gå till mamma/mormors jobb och äta lunch ute i solen! Så underbart. :D Man blir så himla glad av detta väder! Idag ska vi försöka vara ute så mycket som möjligt i det fina vädret, sen ska vi också lägga på paket på posten och fota dagens outfit. :) KRAMISAR





Vanessa Andersson
04 April, kl. 10:03 | Blogg; http://vanessaandersson.se

Åhhh så gott 😍

lydia
04 April, kl. 10:15 | Blogg; http://nouw.com/lydiaelstig

mums!

Netti Starby
04 April, kl. 10:45 | Blogg; http://nettistarby.blogg.se/

Din frukost ser jätte god ut! :-D Kram

Carolina Thoor
04 April, kl. 12:10 | Blogg; http://knaset.blogg.se/

Jag tycker inte att det är tråkigt med frukostbilder. Man kan bli inspirerad då jag jämt äter samma frukost hehe :P
Låter som en härlig torsdag ni har att se fram emot! Själv så ska jag och killen iväg senare till hans mamma på middag, innan dess hoppas jag att vi kommer ut på en liten promenad! :)

Sv; ja, det är hur underbart som helst att jobba dag. Har inga som helst problem med att vakna 5.30 på morgonen, ta mig upp och åka iväg strax efter 6.00 och börja 7.00. Inga problem!
Jo, jag tycker heller inte om att arbeta helger och kvällar. Speciellt jobba ett kvällspass på en helg haha, vilket jag ska göra nu både fredag och lördag... Men jobbar man med någon rolig så fungerar det. Annars känns det tungt, det kan jag hålla med dig om :/

♫♪ sandra
04 April, kl. 12:26 | Blogg; http://www.sandramusic.spotlife.se

åh gott :D

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback