Alice Lilja

BVC besök

 
 
Hej! Vi kom precis hem från dagens BVC besök. :) Cornelia grät nästan hela besöket så det va lite jobbigt, stackars liten får så ont i magen. :( Men besöker gick bra iallafall, hon hade gått upp ca 200g sen förra veckan, så nu väger hon 3900g och var 53,5 cm lång. :) Vi ska öka dosen med minifom droppar nu också och börja med magmassage och hoppas att det hjälper hennes mage! 
 
Igårkväll/natt var hon lite jobbig, ont i magen och övertrött, hon skrek nästan konstant från kl 10 till 02, då la vi ner henne i bilstolen och gick ut till bilen och åkte iväg haha! Då somnade hon på två sekunder så det var himla skönt! Så åkte vi runt i typ 40min så hon skulle somna ordentligt. Sen sov hon till 10.30 imorse med två matpauser vid 5 och 8. Nu sover hon middag för första gången på hela dagen, så jag hoppas att hon sover ett par timmar så jag hinner göra lite annat här hemma. :) 
 
När Linus kommer hem ska vi åka iväg en sväng till marieberg för att byta några presenter vi fått som vi redan har! Ett babygym och lite kläder. :) Sen blir det en vanlig myskväll i soffan. ♥
 





Netti Starby
03 March, kl. 15:10 | Blogg; http://nettistarby.blogg.se/

Vad skönt att hon kunde sova tillslut och hoppas hennes mage blir bättre! Kram

Tuva Björnwall
03 March, kl. 16:02 | Blogg; http://nouw.com/tuvabjornwall

skönt med myskväll i soffan!!

MALIN
03 March, kl. 17:32 | Blogg; http://malinkirstine.se/

Härligt med en kväll i soffan! Kram

Beatrice
03 March, kl. 17:32 | Blogg; http://beatriicea.forme.se

Hoppas lillen blir bättre, så himla söt! Kram :)

Jeanette
03 March, kl. 17:33 | Blogg; http://jennakkoplik.blogg.se

Skönt att hon somnade tillslut :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback