Alice Lilja

äntligen fredag

 
 
Dagens frukost satt fint i magen. :D Vi har varit vakna sen halv 7 ca, och har sen dess gosat, kollat tv och dammsugit hela lägenheten haha! :) Kvart över sju stog jag och dammsög haha, då somnade loppan en sväng så jag passade på att göra frukost. :) 
 
Idag har vi inga speciella planer, det är tråkigt väder och kommer förmodligen börja regna snart, så vi kommer hålla oss inne. :) Min mormor och morfar kommer förbi en sväng i eftermiddag och hälsar på, annars har vi inget planerat. :) Vänta på att Linus kommer hem och ha en mysdag/kväll i soffan med god mat och godis. :D 
Hoppas ni får en bra fredag. ♥ KRAM 





Josefine ♔
05 May, kl. 10:15 | Blogg; http://jlandgrens.se

Låter som en bra fredag ändå :D Ibland är det okej med dåligt väder så man kan få mysa inne lite ;)

Ida - foto & häst
05 May, kl. 10:43 | Blogg; http://prinsesc.blogg.se/

men gud så gott!

Sofie
05 May, kl. 11:09 | Blogg;

Hej!

Jag heter Sofie och arbetar på Babyshop. En av dina läsare har nominerat din blogg i vår tävling "Årets Babyblogg 2016" där du kan vinna 5000 SEK att handla för i vår webbshop samt få tillgång till vårt instagramkonto med över 22.000 följare i några dagar!

Läs mer om tävlingen och hur den går till här: http://blog.babyshop.se/nominerade-till-arets-babyblogg-2016/. Passa på att ladda ner din badge och nominera en av de föräldrabloggar som du tycker bäst om också :)

Röstningen börjar den 16/5, då får du gärna be alla dina läsare att rösta på dig så att du kommer närmare vinsten!!

Grattis till nomineringen,
/Sofie på Babyshop

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback